De Daria Maria Diaconu,

Vedeta hollywoodiană jennifer Aniston, în vârstă de 50 de ani, le-a făcut o surpriză fanilor ei de pe Instagram. Aceasta a dat publicității o fotografie de pe vremea copilăriei.

Imaginea i-a cucerit imediat pe fanii actriței americane, fiind apreciată de peste șase milioane de internauți.

View this post on Instagram

#TBT In style, then and now…

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Într-o altă fotografie, Jennifer Aniston s-a pozat într-o ipostază identică cu cea din fotografia realizată în copilărie.

Jennifer Aniston și-a făcut de curând cont pe Instagram, iar în doar câteva ore a ajuns la peste 6 milioane de urmăritori. Prima postare a celebrei actrițe ajunse la 50 de ani, a fost un selfie realizat la reuniunea de 25 de ani a distribuției ”Friends”. Aniston s-a fotografiat alături de Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer.

Jennifer Aniston este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. În plan personal, vedeta a fost căsătorită de două ori. Între anii 2000 și 2005, aceasta a format un cuplu cu Brad Pitt. Din anul 2015 până în 2017, aceasta a fost măritată cu Justin Theroux.

FOTO: Hepta; Instagram

Citeşte şi:

Calafat, orașul care stă pe izvoare de apă termală, dar oamenii care locuiesc la bloc se încălzesc cu lemne

Iulia Ghenea, povestea tinerei care s-a opus abuzului sexual al unui profesor când nimeni n-avea curaj să facă asta! Libertatea a găsit-o după 8 ani pe cea care a devenit subiect de film

”Performanță românească”: În 9 ani n-am reușit să terminăm o autostradă de 99 de kilometri. Drum blocat în licitații, crăpături, lilieci și morți

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze