De Dana Aramă,

Brad Pitt era mult mai fericit alături de Jennifer Aniston decât alături de Angelina Jolie. Cel puțin așa susține Kris Herzog, care a fost bodyguardul starului hollywoodian.

„Era 100% fericit când era cu Jennifer. Relația cu Angelina Jolie era diferită”, a afirmat Kris Herzog, potrivit Mirror.

„Nu i-am auzit niciodată certându-se. Nu am auzit niciodată zvonorui despre infidelitate. Niciodată nu am auzit ceva rău între Jennifer Aniston și Brad Pitt”, a mai spus bodyguardul.

„Nu cred că Jennifer avea ochi pentru altcineva cât a fost împreună cu Brad. Își dedicase viața lui”, a ]ncheiat Kris Herzog.

După ce s-au separat, Jennifer Aniston și Brad Pitt nu au mai ținut legătura, însă de curând actorul a fost văzut la aniversarea de 50 de ani a fostei sale soții, alimentând zvănorile conform cărora cei doi s-ar putea împăca.

Surprins de paparazzi, Brad Pitt a fost întrebat dacă sunt adevărate aceste zvonuri, iar răspunsul său a fost foarte scurt: „Oh, Doamne, Dumnezeule!”.

Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston între anii 2000 și 2005. . Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, 43 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004. În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

FOTO: Northfoto


Citește și:

VIDEO | Cum văd partidele de la Putere și din Opoziție problemele din educație și sănătate, sărăcia și emigrarea. Prima dezbatere electorală în redacția unui ziar, cu candidați pentru Parlamentul European

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci