Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit 70 de kilograme

Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit 70 de kilograme

Raluca Bădulescu s-a afișat în costum de baie pe rețelele de socializare, după ce a slăbit 70 de kilograme și a ajuns la 57 de kilograme.  Jurata de la 'Bravo, ai stil' este mândră de silueta ei și  are și de ce.

De Livia Lixandru,

Dacă până acum nu îi plăcea să se fotografieze în costum de baie, acum Raluca Bădulescu nu mai are nicio problemă în acest sens. Vedeta arată foarte bine și își expune la plajă silueta ei trasă prin inel.

Raluca Bădulescu arată mai bine ca niciodată

Raluca Bădulescu are aproape dimensiuni de manechin, iar nici ei nu-i vine să creadă asta. Înainte să se opereze, jurata de la ‘Bravo, ai stil avea 125 de kilograme, iar acum a ajuns să aibă talie de viespe.

„Am 64-65 centimetri în talie. Îți dai seama de la 125 de kilograme să spun chestia asta?! Aș fi vrut să zic 90-60-90, dar nu… Bust am 99 cm, talie am 64 sau 65 cm, iar șoldurile sunt 93 sau 94, cam așa. Sunt aproape de standarde. Doamne ajută! Se poate și la vârsta a doua.

Dulciurile nu lipsesc, pentru că mie îmi plac foarte mult. Beau și băuturi carbogazoase. Oricând… vreau să-mi fac orice (n.r. – operații estetice). Timpul să ne permită, dar pe parcursul anilor vreau să-mi mai fac. Nu vreau să îmbătrânesc. Tinerețe fără bătrânețe, pentru că atât tehnologia, cât și medicina au avansat atât de mult… de ce nu?!  Vreau să fiu forever young”, a declarat Raluca Bădulescu pentru VIVA!

Close
Închide
  Close