Mergi direct la conținut »
Cum își liniștește Feli Donose fetița atunci când este agitată: "E atentă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum își liniștește Feli Donose fetița atunci când este agitată: "E atentă"

Cum își liniștește Feli Donose fetița atunci când este agitată: „E atentă”

În urmă cu două luni, Feli Donose a devenit mamă, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Artista a vorbit la emisiunea "Vorbește lumea" despre momentele petrecute alături de fiica ei, Nora Luna.

„E foarte mâncăcioasă… Îi cânt muzică populară, pe asta se linişteşte ea. A început să vadă jucărelele, e atentă. Tot îmi place! Avem seri când doarme mama cu ea ca să se odihnească Cătălin, că merge la muncă. Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc zic: mă duc la fata mea. Am de o lună de zile un telefon nou pentru poze şi video. Am şters ieri 600 de poze în care fata era fix în aceeaşi poziţie hăinuţe diferite. Acum încep să o cunosc, îi ştiu tot. Le arăt aşa în familie. Sufoc chiar cu poze! Fata nu seamănă cu mine, seamănă cu taică-su. Are de la mine guşa şi somnul. Mama zice: când mă uit la fată şi nu dă somnul pe mâncare! Doarme bine!”, a spus Feli Donose la Pro tv.

La început de an, Feli  a venit cu o surpriză pentru cei care îi iubesc muzica și a lansat o nouă piesă. Artista știe ce vrea în cea mai nouă piesă de pe albumul Eu sunt Feli. „Nu mă înveți tu cum să sufăr”, este mesajul ei.

Citește și

Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!

Close
Închide
  Close