Mergi direct la conținut »
Cum o încurajează Maria pe mama sa, Daniela Gyorfi. E impresionant
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum o încurajează Maria pe mama sa, Daniela Gyorfi. E impresionant

Cântăreața Daniela Gyorfi a vorbit despre operațiile estetice pe care le are, dar a și făcut dezvăluiri despre mesajele pe care le primește legat de look-ul ei.

De Dana Aramă,

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste de pe scena muzicală din România. Vedeta formează un cuplu cu George TalCei doi împreună o fetiță, Maria.

Într-o declarație pe care a făcut-o legat de comentariile care se fac pe seama operațiilor estetice pe care le are, cântăreața a povestit și cum reacționează fiica sa, Maria, atunci când citeșete mesaje mai puțin plăcute la adresa mamei sale.

„Cei care sunt mai răutăcioși și care nu au o cultură despre ce înseamnă să fii mutiliat, nu știu adevăratul sens al cuvântului. Mi se pare importantă persoana mea.

Și Maria mai citește mesajele și îmi spune să nu mă mai supăr că sunt frumoasă. Eu știu ce înseamnă să fii mutilat.

Am la sâni trei operații, știu câte am. Nu doar despre mine se scriu foarte multe răutăți, dar dau și eu replică”, a declarat Daniela Gyorfi, potrivit spynews.ro.

Daniela Gyorfi, alături de fiica sa, Maria

Daniela Gyorfi, alături de fiica sa, Maria

Citește și: Interviu cu europarlamentarul Cristian Preda: Kovesi va fi numită procuror european când se termină mandatul României la președinția Consiliului UE

 

Close
Închide
  Close