MENIU CAUTĂ
20 Mai. 2018 00:14

FOTO/ Cum s-au îmbrăcat Prinţul Harry şi Meghan Markle la recepţia de la Frogmore House

Distribuie

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au făcut apariţia la recepţia de la Frogmore House, care a avut loc după nuntă. Meghan a îmbrăcat a doua rochie de mireasă, în vreme ce Harry a renunţat la costumul Cavaleriei Regale.

FOTO: Hepta/Alpha Press

Prinţul Harry şi Meghan Markle au ajuns la recepţia de la Frogomore House într-un Jaguar E-Type Concept Zero electric, fabricat iniţial în anul 1968.

Familia Regală a închiriat roadster-ul, cu o valoare de 350.000 de lire sterline, chiar de la Jaguar și l-au personalizat cu plăcuțe de înmatriculare speciale, pe care a fost scrisă data nunții lui Meghan cu Prințul Harry (E190518).

Surprinzător, roadster-ul E-Type are volanul pe partea dreaptă, o aluzie la originile americane ale miresei. Chiar dacă are jumătate de secol, Jagur-ul mirilor poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 5.5 secunde, grație motorului de 220 kW.

Dacă la ceremonia de la Capela St. George, Meghan Markle a purtat o rochie din crep de mătase semnată de designerul Clare Waight Keller – Casa Givenchy, la Frogmore House, ducesa de Sussex a ales o rochie semnată de Stella McCartney.

În plus, mireasa a purtat un inel care i-a aparţinut mamei lui Harry, Prinţesa Diana, scrie Daily Mail. Pantofii sunt Aquazzura, din satin, cu talpa de culoarea baby blue, mai scriu jurnaliştii britanici.

În ceea ce-l priveşte pe Harry, acesta a renunţat la Cavaleriei Regale

Aproape 200 de persoane sunt aşteptate să se alăture cuplului la Frogomore House, unde Meghan este aşteptată să suţină un discurs în faţa invitaţilor.

Frogmore House este şi locul unde Harry şi Meghan au realizat şedinţa foto după anunţarea logodnei.

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a avut loc sâmbătă, pe 19 mai. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela St. George de la Castelul Windsor, nunta celor doi fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, fiind urmărit de milioane de oameni de pe întregul glob.

”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.

Citește mai multe despre Meghan Markle și Prințul Harry pe Libertatea.

Comentarii