MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 17:25

Cum se comportă soțul Sânzianei Buruiană cu fiica lor. „Eu sunt mai strict, mai rece cu ea”

Distribuie

Partenerul de viață al Sânzianei Buruiană a explicat cine este mai strict atunci când vine vorba despre fiica lor, Izabela.

În 2015, Sânziana Buruiană se căsătorea cu Nicolae Zuluf. Un an mai târziu, în ianuarie 2016 venea pe lume fetița lor, Izabela, primul copil al cuplului.

Izabela a împlinit de curând doi ani și a fost motiv de mare sărbătoare în familia voluptuoasei blonde și a partenerului ei de viață.

La emisiunea pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D, Nicolae Zuluf, soțul Sânzianei Buriană a povestit despre cum se comportă fiecare dintre ei cu fiica lor, care este o alintată.

 „Când e cu mine e cuminte, eu sunt mai strict, mai rece cu ea. Când e cu maica-sa se răsfață, nu se mai înțelege cu ea. Eu cred că așa trebuie să fie, să fie unul un pic mai stric, pentru că altfel riscăm să nu ne mai înțelegem cu ea”, a declarat Nicolae Zuluf.

„2 ANI!!!! 2 ani de când ne-ai făcut cei mai mândri părinți…..2 ani de când ai apărut ca un bobocel ce s-a transformat în cea mai frumoasă floare, te-ai născut la zi mare și mami și tati ți-au pus și numele Ioana… 2 ani de când am devenit o mamă grijulie care nu vrea să stea o secundă fără tine și care vrea să te știe mereu lângă ea și să-ți facă copilăria cât mai frumoasă.

2 ani în care nu am renunțat la cea mai specială legătură dintre noi: alăptatul pentru că nimic nu e mai frumos decât să-i alini orice durere și să se simtă în siguranță la pieptul mamei. 2ani de când ne-ai umplut inimile de bucurie, ne faci să fim și noi copii alături de tine și să ne bucurăm de orice lucru simplu….

Mami și tati te iubesc mai mult că orice pe lume și îți doresc sănătate și o soartă bună, de restul ne ocupăm noi să crești în armonie fericire, iubire și credință în Dumnezeu… Sunt cele mai frumoase daruri pe care ți le putem oferi….La mulți ani inima noastră Zuluf Ioana Ștefania❤❤❤❤❤❤❤”, spunea Sânziana Buruiană de ziua fetiței sale, în urmă cu câteva zile.


Citește și: RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeaua a ajuns ”ciur”, avariile sunt tot mai dese


 

Citește mai multe despre Nicolae Zuluf, Sânziana Buruiană, Aniversare și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii