Mergi direct la conținut »
Cum se simte iubitul lui Ruby, după ce i s-a făcut rău la „Asia Express. „A urlat de durere”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum se simte iubitul lui Ruby, după ce i s-a făcut rău la „Asia Express. „A urlat de durere”

Cum se simte iubitul lui Ruby, după ce i s-a făcut rău la „Asia Express. „A urlat de durere”

Condițiile din India și oboseala acumulată după atâtea zile și-au pus amprenta asupra lui Robert care a clacat fizic la sfârșitul  unei zile obositoare, petrecute în soare.  Robert a ajuns de urgență la spital, în ediția de duminică seara, de la Antena 1.

Iubitul lui Ruby, Robert a ajuns pe mâinile medicilor, dar acum se pare că se simte mult mai bine. Chiar dacă nu au revenit în cursă, alături de colegii lor, cei doi sunt încrezători. „Dacă aseară a încercat tot să țină așa durerea în el și să nu se exteriorizeze, de dimineață efectiv a urlat de durere. Am stat pe tușă cu **** în găletușă. Uneori nu mai ajungea la găletușă” a spus Ruby la Asia Express.

„Nu mai puteam să vorbesc, mi se încleștase gura. M-am dus de 7-8 ori la baie azi noapte, singur, nu am mai făcut în găleată, deci pot să merg” a spus și Robert. „Să fie colegii aici, să râdem de tine. Crezi că te-aș fi lăsat singur vreodată, ești nebun? Nu plec de lângă el, oricum” a mai spus Ruby.

Citește și

Aventurile fabuloase ale antrenorului de tenis Iulian Vespan. A fugit în Italia cu Adrian Voinea și a salvat-o de la moarte pe Alisa Kleybanova

 

Close
Închide
  Close