Mergi direct la conținut »
Cum vrea să-i vadă mama Antoniei pe nepoții ei. "Îmi voi vedea visul cu ochii"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum vrea să-i vadă mama Antoniei pe nepoții ei. "Îmi voi vedea visul cu ochii"

Cum vrea să-i vadă mama Antoniei pe nepoții ei. „Îmi voi vedea visul cu ochii”

Denise Iacobescu, mama Antoniei, a mărturisit cum ar vrea să-i vadă pe nepoții ei, dar și pe alți copii.

De Dana Aramă,

Denise Iacobescu este mama cântăreței Antonia și este recunoscută și admirată pentru frumusețea ei și pentru felul în care arată și se menține în formă.

Denise Iacobescu are o relație foarte apropiată cu Antonia și Alex Velea și este extrem de atentă și de grijulie de cei trei nepoți pe care îi are de la fiica ei.

Antonia are doi băieți cu Alex Velea, Dominic și Akim, care în sfârșit vor purta numele tatălui lor, după cum a decis recent instanța. Celebra cântăreață Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano.

Mama Antoniei a dezvăluit ce anume își dorește pentru cei trei nepoți ai ei, dar și pentru toți copiii, și anume să-i vadă feriiți și relaxați, fără pic de frustrare sau teamă.

„Asta vreau să văd și la noi!
Știu că într-o zi îmi voi vedea visul cu ochii!
Vreau să-mi văd nepoții și toți ceilalți copii… relaxați… fericiți… fără frici și frustrări.

DAAA…muzica, dansul, teatrul, baletul, desenul, pictura, sportul… și tot ce se încadrează în arte frumoase… au o mare influență asupra psihicului lor.

Da… chiar dacă vor să devină medici… avocați…ingineri etc.

Ganduri bune ți “good vibes”!”, a precizat Denise Iacobescu într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de pe o rețea de socializare.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Ambasadorul Israelului, despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim: „Îi ajutăm pe cei care ne ajută”


 

Close
Închide
  Close