Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dana Budeanu, comentarii dure la adresa Ozanei Barabancea. Imaginea de la care a pornit totul. „Ciudat nu înseamnă frumos”

Dana Budeanu, comentarii dure la adresa Ozanei Barabancea. Imaginea de la care a pornit totul. „Ciudat nu înseamnă frumos”

Se pare că Ozana Barabancea nu a fost deloc inspirată când și-a ales ținuta pentru un eveniment monden la care a participat recent, după cum spune Dana Budeanu.

De Livia Lixandru,

După ce a slăbit considerabil, Ozana Barabancea și-a schimbat și stilul vestimentar, care din păcate, nu este apreciat de mulți.

Dana Budeanu a reacționat imediat când a văzut cum s-a îmbrăcat artista, iar reacția sa nu va fi deloc pe placul Ozanei. Criticul de modă nu s-a abținut deloc și a spus tot ce a gândit despre ținuta vedetei.

„E un dezastru, nu știu ce e acolo. N-am ce să spun, vorbește poza.  Ciudat nu înseamnă frumos. Chestia asta cu eclecticul e o tâmpenie. Gen nu știu să mă îmbrac și m-am îmbrăcat așa…’, a spus Dana Budeanu despre Ozana Barabancea, potrivit Viva!

Vedeta de la Antena 1 a purtat o rochie neagră cu dungă roșie peste care a luat un trench galben. Ozana Barabanea a asortat încălțămintea cu dunga de pe rochie.

Close
Închide
  Close