MENIU CAUTĂ

Dana Rogoz, la un pas de accident din cauza năzdrăvăniilor băiețelului ei. „Era cât pe aci să îmi rup gâtul”

Distribuie

Dana Rogoz, la un pas de accident din cauza năzdrăvăniilor băiețelului ei. Actria a povestit ce s-a întâmplat.

Actrița Dana Rogoz se află în Grecia, în aceste zile. Este singură, fără soțul ei, Radu, și fără fiul lor, Vlad.

Pe blogul său, însă, vedeta și-a amintit de un moment neașteptat pe care l-a trăit în mașină, împreuncă cu cei doi.

 

Dana Rogoz, la un pas de accident din cauza năzdrăvăniilor băiețelului ei: „Să intre, Doamne ferește, în mașina din față”

 

Dana Rogoz a povestit că a fost la un pas de accident după ce fiul ei a anunțat-o că are purici.

„Pe drumul spre aeroport a vorbit continuu, cu glas tare, să îl auzim din scaunul lui. ”Am purici. Sunt plin de purici” ne-a zis, iar eu era cât pe aci să îmi rup gâtul întorcându-mă la el, iar Radu să intre Doamne-ferește în mașina din față”, a explicat vedeta.

Ulterior, Dana Rogoz și soțul ei și-au dat seama că fiul lor nu vorbea serios, ci că era vorba doar despre o poveste născocită din imaginația lui.

„Vlad trece printr-o perioadă extrem de amuzantă. Născocește tot felul de povești și nu mai știu pe unde să mi le notez, ca ăa nu le uit… I-am cerut lui Radu să îl verifice de vreo alergie, vreun pojar – ceva, ca să ne asigurăm că nu e nimic care să îl mănânce. Deși, era cam clară treaba că puricii sunt doar o născocire a imaginației lui, la felul în care mustăcea la finalul poveștii. Simțea că povestea lui impresionase audiența și nu își putea stăpâni zâmbetul, foarte plin de el”, a mai spus actrița.

Comentarii