Mergi direct la conținut »
Dana Săvuică a ajuns în locul în care și-a petrecut copilăria. "Casa nu mai există" | FOTO Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dana Săvuică a ajuns în locul în care și-a petrecut copilăria. "Casa nu mai există" | FOTO

Dana Săvuică a ajuns în locul în care și-a petrecut copilăria. „Casa nu mai există” | FOTO

Fostul model Dana Săvuică a ajuns în locurile în care a trăit cele mai frumoase momente din copilărie. Însă a avut parte de o surpriză.

De Dana Aramă,

Dana Săvuică, care arată extraordinar de bine deși se apropie cu pași repezi de vârsta de 50 de ani, se află în Sri Lanka, un loc cu totul special pentru ea și familia sa.

Fostul manechin și sora ei au copilărit vreme de 5 ani în Colombo, Sri Lanka, unde părinții lor erau detașați – în baza unor misiuni diplomatice – pe vremea lui Ceaușescu.

Dana Săvuică a profitat de vacanța în Sri Lanka pentru a merge să revadă locurile dragi în care a avut parte de cei mai frumoși ani din copilărie. Din păcate, casa în care a locuit împreună cu sora și părinții ei, unde era Ambasada României, nu mai există.


„Casa în care am copilărit în Colombo nu mai există. Era reședință și ambasadă. Amintirile rămân❤️”, a explicat dana Săvuică, care a făcut publice mai multe fotografii din acele vremuri, dar și de acum.

„Aici era casa în care eu am locuit cinci ani de zile, dar acuma a fost dărâmată”, a mai spus Dana Săvuică.


Citește și: Programul spitalelor şi farmaciilor de Paşte 2018. Unde puteți apela în caz de urgențe medicale


 

Close
Închide
  Close