Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dani Oțil și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul primit de Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul primit de Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai mult timp, însă au păstrat discreția în privința poveștii lor de iubire. Prezentatorul tv și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita în căsătorie, la început de an.

De Livia Lixandru,

Gabriela Prisăcariu s-a mândrit cu bijuteria pe una dintre rețelele de socializare și cu siguranță este extrem de fericită.

Relația lor a evoluat foarte mult în ultima perioadă, iar cei doi se bucură unul de celălalt și sunt foarte fericiți împreună. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt în vacanță în Mexic, acolo unde a avut loc și cererea în căsătorie.

Doamnelor și domnișoarelor, să vă luați gândul de la carismaticul prezentator de la Antena 1, pentru că în inima lui este doar Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil este extrem de discret când vine vorba despre viața amoroasă, iar iubita lui are acel ceva pe care nicio femeie din viața sa nu l-a avut. Este un pas important pe care l-a făcut colegul lui Răzvan Simion.

Inelul a fost dat, întrebarea a fost pusă, răspunsul este afirmativ, iar acum nu mai rămâne decât să așteptăm nunta. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt pregătiți să facă pasul cel mare.

Gabriela Prisăcariu a acceptat cererea în căsătorie, iar Dani Oțil este foarte fericit. Cu siguranță prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ a avut emoții atunci când a pus marea întrebare.

Close
Închide
  Close