MENIU CAUTĂ
24 Iul. 2017 15:47

Daniela Gyorfi, la căpătâiul Denisei Manelista. Ce a declarat vedeta | VIDEO

Distribuie

Daniela Gyorfi a mers să-i aducă un ultim omagiu Denisei Manelista. Cântăreața a făcut câteva declarații la capelă.

Denisa Răducu, al cărei nume de scenă era Denisa Manelista, a fost răpusă de o boală cumplită, la ficat. Tânăra artistă a încetat din viață duminică, 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani.

Trupul neînsuflețit al Denisei Manelista este depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală, acolo unde multe vedete, dar și oameni obișnuiți, au mers să-i aducă un ultim omagiu.

Printre aceștia s-a aflat și cântăreața Daniela Gyorfi.

„În general, când ești sănătos, nu-ți dai seama că Dumnezeu se uită la tine… Noi artiștii și toți muncim foarte mult. Este meseria pe care ți-ai ales-o. Condițiile diferă… Am vorbit pe aici cu oameni care s-au implicat… Fata cuiva de aici, care era bună prietenă cu Denisa, are nuntă sâmbătă… Trebuia să cânte Denisa, Florin Salam și eu… Sunt oameni care au fost lângă ea. Eu nu știu câți dintre artiști au fost lângă ea, pentru că nu a lăsat pe nimeni, decât oamenii apropiați. Și-a chemat rudele, dar în ultimul timp. deci nici rudele de sânge n-au fost lângă ea.

N-a vrut ca lumea să și-a amintească așa. Mâine e înmormântarea. Nu mai am forță să o văd. Nu mai am forță să văd așa ceva. Am venit pentru că mă respecta foarte mult și o respectam și eu ca artistă. Și pentru că așa am simțit. I-am spus lui George că vreau să vin să-mi iau rămas bun de la ea.

Am întrebat dacă i s-a făcut vreodată rău la nunți și mi s-a spus că nu. S-a simțit ok. Chiar și atunci când i-au făcut analizele și i-au spus doctorii în față…”, a declarat Daniela Gyorfi.


Citește și: EXCLUSIV/ De la Băsescu încoace, viața în Nana merge cu hopuri. Morților li se iau terenurile, iar viilor, recoltele


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii