MENIU CAUTĂ

FOTO EXCLUSIV/ Imaginile durerii. Apropiaţi şi necunoscuţi au plâns la căpătâiul Denisei Manelista

Distribuie

Trupul neînsuflețit al Denisei Manelista a fost depus la capelă. Apropiați și nu numai au venit să-i aducă un ultim omagiu tinerei care a fost răpusă de o boală cumplită.

Moartea Denisei Manelista a luat pe toată lumea prin surprindere. Cântăreața, pe numele său real Denisa Răducu, a pierdut lupta cu o boală cumplită duminică dimineața, 23 iulie 2017. În ultima vreme, starea de sănătate a Denisei Manelista se înrăutățise, aceasta ajungând să cântărească doar 23 de kilograme.

Duminică la prânz, trupul neînsuflețit al Denisei Manelista a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală. La capelă au venit numeroase persoane care au dorit să-i aducă un ultim omagiu tinerei care a sfârșit prematur.

Printre cei preznți s-au aflat cunoscuți de-ai Denisei Manelista, printre care și impresarul celebrului cântăreț de manele Florin Salam, dar și oameni obișnuiți, care au cunoșteau pe artistă de la nunțile și petrecerile la care aceasta cântase. Au venit cu flori și lumânări, un ultim gest pe care au ținut să-l facă în memoria celei care a încetat din viață prematur.


Citește și: 20 de ani de la moartea prințesei Diana. Amintirile prinților William și Harry despre mama lor


 

Citește mai multe despre Denisa Manelista, capelă, cimitirul bellu, doliu și omagiu pe Libertatea.

Comentarii