Mergi direct la conținut »
De ce și-a mărit Ilinca Vandici sânii. Motivul l-a dezvăluit chiar ea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > De ce și-a mărit Ilinca Vandici sânii. Motivul l-a dezvăluit chiar ea

De ce și-a mărit Ilinca Vandici sânii. Motivul l-a dezvăluit chiar ea

Ilinca Vandici a trecut printr-o intervenție la nivelul bustului. Vedeta a explicat care a fost motivul pentru care și-a mărit sânii.

De Dana Aramă,

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, care este căsătorită cu Andrei Neacșu, a decis să facă o transformare la nivelul bustului.

Astfel că Ilinca Vandici, care este mama unui băiețel, a recurs  de curând a o intervenție de mărire a sânilor.

Vedeta a explicat, într-un interviu pentru ciao.ro, care a fost motivul care a determinat-o să își mărească decolteul.

„Am făcut augumentare mamară pentru că am simțit că este nevoie și cazul! Sunt asumată! Nu mă ascund după deget sau după corcoduș!

Trebuie să recunosc că am făcut-o mai mult pentru emisiune, unde trebuie să mă prezint într-un fel. Eu si soțul meu eram mulțumiți, însă dacă se poate face, de ce să nu!”, a declarat Ilinca Vandici pentru sursa mai sus-menționată.

Vedeta a explicat ce face pentru a avea o formă fizică cât mai bună.

„Nu e meritul meu că arat așa. Nu urmez o dietă strictă. Încerc să mănânc sănătos, nu pentru a arăta bine sau pentru a purta mărimea S la haine, ci pentru că vreau să fiu sănătoasă!”, a afirmat ea.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea lui Gheorghe Greaca, fotbalistul poreclit ”Lăutarul”, care încă joacă la 60 de ani. Istorii de la Steaua, CS Târgoviște și Petrolul, cu Valentin Stănescu, Dobrin și strungul de aur!


 

Close
Închide
  Close