Mergi direct la conținut »
Vedetele noastre petrec în toată lumea! De Revelion se cântă ca acasă în New York, California, Londra și Israel
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vedetele noastre petrec în toată lumea! De Revelion se cântă ca acasă în New York, California, Londra și Israel

Vedetele noastre petrec în toată lumea! De Revelion se cântă ca acasă în New York, California, Londra și Israel

Românii de peste hotare au șansa să se întâlnească în noaptea dintre ani cu artiștii preferați. O mulțime de soliști trec hotarul pentru a le cânta fraților din diaspora la petrecerile de Revelion.

De Florian Gheorghe,

Maria Dragomiroiu e în Veneția

Una dintre cele mai mari petreceri care are loc în Italia le este dedicată românilor care s-au stabilit în zonele Padova, Veneția, Vicenția. Maria Dragomiroiu, Gabriela Comăneci și taraful local le vor aminti rezidenților cum se distrează românii de Revelion.

Nicu Paleru îi învață pe irlandezi „să bea vinul cu borcanul”

Emilia Ghinescu și Nicu Paleru își așteaptă compatrioții la Dublin, în Irlanda, să-i învețe cum „se bea vinul cu borcanul”, după cum zice o melodie de-ale popularului solist de muzică de petrecere.

Anamaria Ferentz și Nicolae Botgros cântă la New York

O petrecere organizată de români pentru români la New York are o „distribuție” de festival. Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii, Ion Paladi, Ionuț Dolănescu, Ana Dabija, Lilia Roșca, Anamaria Ferentz, grupul Bucovina și formația Amor propun un chef dansant pe cinste.

 

Dinu Iancu Sălăjanu  și Gabi de la Oradea, Revelion la Londra

Și la Londra se lasă cu chef românesc, „cel mai tare din Regat”, cum este „trâmbițat” de organizatori. Gabi de la Oradea, Dinu Iancu Sălăjanu și formația sa de acompaniament, Margareta Clipa sau grupul No Comment vor întreține atmosfera în noaptea dintre ani la două cunoscute restaurante românești din Londra. Tot în capitala Marii Britanii, însă la un alt local, cântă Cătălin Crișan și Mioara Velicu.

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client
Recomandări

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

 

Ghiță Munteanu cântă în Chicago, iar George Rotaru, în Palm Springs

Maramureșeanul Gheorghe „Ghiță” Munteanu, unul dintre cei mai apreciați soliști de muzică de petrecere ai momentului, va încinge distrația în Chicago, Statele Unite. Artistul se află acolo cu propria trupă de acompaniament și cu melodii care să meargă ca unse cu meniul ca acasă. Alături de el, pe scenă vor mai urca solistele Doina Simona și Dorina Hoza Și în însorita Californie românii petrec ca acasă. În Palm Springs, George Rotaru, încinge hora românească în noaptea dintre ani!

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO
Recomandări

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO

Trei zile de Revelion în Israel cu Bănică jr și Alesis

Pentru cei aflați în Israel, Revelionul vorbitorilor de limba română începe pe 30 decembrie și se încheie în a doua zi a lui 2019. Ștefan Bănică jr, Matilda pascal Cojocărița, Alesis, Anișoara Puică și Larisa se numără printre cei care vor distra la Marea Moartă.

Petreceri și-n Spania, la Logrono sau în Belgia, la Bruxelles

Aurel Tămaș și Bandașii de la Cluj vor cânta în Spania, la Logrono, pentru românii cărora le e dor de ritmurile vesele de acasă.

În Bruxelles, Belgia, solistele de muzică de petrecere Ancuța Timiș și Georgiana Chrobotiuc sunt gazdele unei chermeze românești cu mult dans.

 

CITESTE SI:VIDEO/ Legendara Gigi Marga a ieșit din azil de Crăciun. Cântăreața de 89 de ani a petrecut alături de comunitatea de români din New York

 
 
Close
Închide
  Close