Mergi direct la conținut »
Decizia pe care a luat-o Liviu Vârciu pentru fiica lui cea mare. "Anturajul e un pic altfel"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Decizia pe care a luat-o Liviu Vârciu pentru fiica lui cea mare. "Anturajul e un pic altfel"

Decizia pe care a luat-o Liviu Vârciu pentru fiica lui cea mare. „Anturajul e un pic altfel”

Liviu Vârciu a luat o decizie extrem de importantă legată de fiica lui cea mare, Carmina.

De Dana Aramă,

Liviu Vârciu are două fete. Cea mare, Carmina, este fruct al relației pe care artistul a avut-o cu Amy Teiceanu. Liviu Vârciu mai are o fetiță, Anastasia, din relația pe care o are cu Anda Călin.

După ce fiica sa cea mare, Carmina, a stat la el o perioadă de timp, artistul a decis, de comun acord cu mama acesteia, că adolescetei i-ar fi mai bine să locuiască cu cea care i-a dat viață la Arad, după cum a declarat la postul de televiziune Antena Stars.

„A stat trei luni la mine, a fost la un liceu privat foarte bun, dar anturajul e un pic altfel faţă de cel din Arad. Am decis cu mama ei ca ea să continue acolo studiile, că este şi lângă mama ei, a crescut lângă ea, mama ei e mai dură decât mine, eu o las să facă ce vrea. Eu eram cu notele, nu-mi aduce 6-7 că mă supăr foarte tare.

Fata mea e un copil tare bun. Când am decis cu maica-sa că aşa este mai bine pentru ea fata a spus „nu e niciun fel de problemă”, e înţelegătoare”, a spus Liviu Vârciu.


Citește și: Funcționarii publici dau în judecată Guvernul, după transferul contribuțiilor la angajat, pentru scăderile de venituri


 

Close
Închide
  Close