Mergi direct la conținut »
Declarația sfâșietoare a Anamariei Prodan după moartea mamei. "Nu știu cum vor fi zilele fără ea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Declarația sfâșietoare a Anamariei Prodan după moartea mamei. "Nu știu cum vor fi zilele fără ea"

Declarația sfâșietoare a Anamariei Prodan după moartea mamei. „Nu știu cum vor fi zilele fără ea”

Anamaria Prodan a făcut prima sa declarație după moartea mamei sale, interpreta de mzică populară Ionela Prodan.

De Dana Aramă,

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a încetat din viață luni, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani. Artista a petrecut ultima lună de zile internată la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor grave probleme de sănătate, care i-au grăbit sfârșitul. Pe durata spitalizării, Anamaria prodan a fost nedezlșipită de lângă mama sa.

Trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan a fost depus marți la capela Cimitirului Bellu din Capitală, artista urmând să fie înmormântată joi, 19 aprilie.

Anamaria Prodan, care este devastată de drere, a făcut prima sa declarație publică după ce mama sa, Ionela Prodan, s-a stins din viață.

„Nu știu cum vor fi zilele fără ea. Și-a dorit tare mult să trăiască și am crezut până în ultima secundă că o să o salveze. Atât de multă lume o iubea şi oamenii fugeau după maşina să o atingă, era o nebunie. Dădeam oamenii la o parte să ajung la mama, a iubit-o atâta lume, incredibil. ”Îmi spunea ”eu când o să mor o să merg în Rai, eu visez că acolo o să cânt”. Și eu îi spuneam ”mamă, dar mai ai timp”. A plecat atât de lin”, a declarat Anamaria Prodan, pentru stirileprotv.ro.


Citește și: ANALIZĂ/ Cum a ajuns un medic să câștige 7.200 de euro pe lună, adică 28,5 salarii minime pe economie


 

Close
Închide
  Close