MENIU CAUTĂ

Declarație neașteptată pentru Mihaela Rădulescu. „Este femeia pe care am admirat-o dintotdeauna, atât din fața televizorului, cât și în realitate”

Distribuie

Florin Pastramă a făcut o declarație neașteptată despre prezentatoarea emisiunii Ferma, Mihaela Rădulescu.

Florin Pastramă, care a făcut parte dintre concurenții de la emisiunea Ferma, de la Pro TV, a ținută să o laude pe Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului. Acesta a transmis un mesaj despre divă pe contul său de Instagram.

„Mihaela este omul pe care îl respect și-l voi respecta toată viața! Este femeia pe care am admirat-o dintotdeauna atât din fața televizorului, cât și în realitate. Este o profesionistă, o femeie puternică, mamă, divă, un om de la care ai tot timpul ceva de învățat. Respect și îți mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat!”, a scris Florin Pastramă în dreptul unei fotografii în care apare alături de Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. În prezent, Mihaela Rădulescu a prezentat show-ul Ferma, de la Pro TV, unde l-a avut coleg pe Cristian BozganMihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.


Citește și:

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

 

Citește mai multe despre Florin Pastramă și Mihaela Rădulescu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii