Mergi direct la conținut »
Declarație neașteptată pentru Mihaela Rădulescu. "Este femeia pe care am admirat-o dintotdeauna, atât din fața televizorului, cât și în realitate"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Declarație neașteptată pentru Mihaela Rădulescu. "Este femeia pe care am admirat-o dintotdeauna, atât din fața televizorului, cât și în realitate"

Declarație neașteptată pentru Mihaela Rădulescu. „Este femeia pe care am admirat-o dintotdeauna, atât din fața televizorului, cât și în realitate”

Florin Pastramă a făcut o declarație neașteptată despre prezentatoarea emisiunii Ferma, Mihaela Rădulescu.

De Dana Aramă,

Florin Pastramă, care a făcut parte dintre concurenții de la emisiunea Ferma, de la Pro TV, a ținută să o laude pe Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului. Acesta a transmis un mesaj despre divă pe contul său de Instagram.

„Mihaela este omul pe care îl respect și-l voi respecta toată viața! Este femeia pe care am admirat-o dintotdeauna atât din fața televizorului, cât și în realitate. Este o profesionistă, o femeie puternică, mamă, divă, un om de la care ai tot timpul ceva de învățat. Respect și îți mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat!”, a scris Florin Pastramă în dreptul unei fotografii în care apare alături de Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. În prezent, Mihaela Rădulescu a prezentat show-ul Ferma, de la Pro TV, unde l-a avut coleg pe Cristian BozganMihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.


Citește și:

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

 

Close
Închide
  Close