MENIU CAUTĂ

Deea Maxer a slăbit șase kilograme, după ce soțul i-a făcut reproșuri. „Nu aveam aceeași plăcere să mă uit la ea”

Distribuie

Deea Maxer a slăbit câteva kilograme și este foarte fericită. Vedeta a trecut la regim după ce soțul său, Dinu Maxer, i-a atras atenția asupra felului în care arăta.

Deea Maxer a slăbit șase kilograme și este foarte fericită cu acest lucru. La fel și partenerul ei de viață, cântărețul Dinu Maxer, cel care a pus-o să slăbească.

„Aşa sunt eu critic. Românii nu apreciază colacul, poate doar la mare. Nu vreau să am de ce să apuc. Deea este perfectă aşa cum este, dar cu şase kilograme în plus nu aveam aceeaşi plăcere să mă uit la ea”, a spus Dinu Maxer la emisiunea „Cool Summer Nights”.

 


În urmă cu câteva zile, la emisiunea „Star Matinal e pe Val”, artista a explicat care este regimul ei.
„Am slăbit 6 kilograme. Nu mănânc decât un shake proteic cu lapte de migdale dimineața. Prânzul constă într-o supă și o salată și pepene seara, dacă mai apuc și dansez în fiecare seară. Am vrut să slăbesc, pentru că am un soț care îmi spunea că m-am pufoșit, ăsta era reproșul lui”, afirma Deea Maxer.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


 

Citește mai multe despre Deea Maxer, regim și slabit pe Libertatea.

Comentarii