Mergi direct la conținut »
Deea Maxer spune adevărul despre familia ei. "Suntem falși pentru că suntem....?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Deea Maxer spune adevărul despre familia ei. "Suntem falși pentru că suntem....?"

Deea Maxer spune adevărul despre familia ei. „Suntem falși pentru că suntem….?”

Deea Maxer a decis să spună lucrurilor pe nume după ce despre ea și soțul său, Dinu Maxer, s-au făcut comentarii cum că ar fi falși.

De Dana Aramă,

Deea și Dinu Maxer, care cântă împreună la evenimente private, formează un cuplu foarte unit și foarte frumos.

Deea și Dinu Maxer, care au afirmat că există și lucrurile pe care nu le fac împreună, sunt concurenți la emisiunea Ferma Vedetelor, de la postul de televiziune Pro TV.

Despre cei doi s-a comentat că ar fi falși, iar Deea maxer a decis să spună lucrurilor pe nume și să dea replica vizavi de aceste comentarii la adresa sa și a soțului său.

„Mulți cititori spun că „Maxerii sunt falși „, ” teatrali” , „familie tristă” – vorba cuiva din Ferma Vedetelor.
Dacă dragostea noastră vi se pare falsă înseamnă că trebuie să luăm un premiu în actorie. Jucăm pe „scena iubirii” de 12 ani.
Uitați-vă la părinții voștri, la bătrânii famililor voastre. De la oameni ca ei am învătat cu ce se mănâncă dragostea, respectul și cum se clădește o familie trainică. Ca pe vremuri.
Suntem falși pentru că suntem rari în zilele noastre ?! #MaxeriiAdevarati #fermavedetelor”, a afirmat Deea Maxer.


Citește și: EXCLUSIV/Bogdan Munteanu, omul care știe tot ce se întâmplă cool în oraș. Fost politehnist, fost corporatist, acum promoter de underground


 

Close
Închide
  Close