Mergi direct la conținut »
Cât costă să-i ai la nuntă de Deea și Dinu Maxer. Tariful celor doi nu-i de ici, de colo | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât costă să-i ai la nuntă de Deea și Dinu Maxer. Tariful celor doi nu-i de ici, de colo | VIDEO

Cât costă să-i ai la nuntă de Deea și Dinu Maxer. Tariful celor doi nu-i de ici, de colo | VIDEO

Deea și Dinu Maxer știu foarte bine că se fac bani frumoși la nunți și botezuri, astfel că au făcut programe speciale pentru a fi cât mai solicitați la astfel de evenimente. Tariful lor nu este deloc unul mic.

De Dana Aramă,

Deea și Dinu Maxer, care și-au petrecut cea mai recentă vacanță în Maroc, formează un cuplu nu doar în viața de zi cu zi, ci și pe scenă.

Deea și Dinu Maxer, care anul trecut s-au mutat în casă nouă, sunt conștienți că pot face bani frumoși din petreceri private, nunți și botezuri, astfel că au pus cap la cap programe speciale pentru astfel de sindrofii.


Cei doi și-au făcut tariful public pe internet. Astfel, mirii care doresc să-i aibă la nunta lor pe cei doi trebuie să scoată din buzunar 1.800 de euro.

Contra acestor bani, Deea și Dinu Maxer au pregătite patru programe, prezintă evenimentul respectiv, dar aduc cu ei și un invitat special.

Un singur program realizat de Deea și Dinu Maxer costă 600 de euro, în timp ce mirii care vor doar prezentarea evenimentului de către celebrul cuplu trebuie să pună pe masă tot 600 de euro.


Citește și: REPORTAJ/ Autoritățile l-au lăsat de izbeliște opt ani. Un cămin de batrâni a fost reconstruit de oameni cu suflet mare


 

 
 
Close
Închide
  Close