MENIU CAUTĂ

Demi Moore i-a pregătit lovitura de graţie lui Ashton Kutcher

Distribuie

Demi Moore e pe cale să publice o carte cu absolut toate detaliile mariajului ei cu Ashton Kutcher, lucru care – scrie InTouch – îl îngrozeşte pe actor. Teama cea mare a lui Ashton Kutcher este că toată lenjeria murdară spălată astfel în public îi va distruge imaginea.
Surse din anturajul lui Demi Moore spun că actriţa a semnat un contract de 2 milioane de dolari  pentru o carte de memorii pe vremea mariajului cu Ashton, iar înţelegerea iniţială vorbea despre amintirile ei din copilărie, relaţia complicată cu mama sa şi despre felul în care i-a afectat viaţa personală cariera de la Hollywood.
Acum, însă, după ce viaţa actriţei a luat o întorsătură atât de radicală precum divorţul de Ashton Kutcher, toţi cred că Demi Moore va scrie despre destrămarea căsniciei cu mult mai tânărul ei soţ, cu accent pe escapadele lui amoroase. Aceleaşi surse spun că, dacă toate secretele lui vor ieşi la iveală, efectul asupra imaginii lui Ashton Kutcher ar putea fi devastator. Iar el fix de asta se teme cel mai mult.

Citește mai multe despre Demi Moore și Demi Moore - Ashton Kutcher, despărţire cu scântei pe Libertatea.

Comentarii