Mergi direct la conținut »
Denisa de la Insula Iubirii a izbucnit în lacrimi când și-a văzut iubitul în pat cu ispita. „E un om liber”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Denisa de la Insula Iubirii a izbucnit în lacrimi când și-a văzut iubitul în pat cu ispita. „E un om liber”

Denisa de la Insula Iubirii a izbucnit în lacrimi când și-a văzut iubitul în pat cu ispita. „E un om liber”

Cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, de la Antena 1, i-a adus aseară în faţa concurenţilor pe rivalii lor de temut. Atât fetele, cât şi băieţii, au avut aseară ocazia să îi cunoască pe cei cu care, timp de 20 de zile, îşi vor petrece timpul jumătăţile lor.

Iar dacă băieţii au decis la unison că nimic din ceea ce au făcut ei până acum nu este motiv întemeiat de despărţire, au arătat aseară că au limite foarte stricte când vine vorba de eventualele derapaje ale partenelor.

Fiecare dintre aceştia şi-a instruit partenera ca indiferent de veştile primile de pe insula lor, acestea să rămână imune la imagini. Eusebiu a fãcut apel la maturitatea Teodorei, Adrian la reputaţia Denisei, Aurel a fãcut apel la trecutul Dianei, iar Costas la naivitatea Geaninei.

Adrian și ispita Maria

Adrian și ispita Maria

Pe lângă Maria, Bianca, Dana şi Nico, două noi ispite şi-au fãcut apariţia pe insulă. Senzuală, inteligentã, atentă la nevoile bărbatului de lângã ea şi abilă când vine vorba de identificarea vulnerabilităţilor din cuplu, Irina şi-a câştigat statutul de ispită încă din sezonul patru. Seducătoare şi misterioasã, pasională şi capabilă să stârneascã imaginaţia oricărui bărbat, Loredana s-a prezentat drept ispita dornică să accepte provocările Insulei.

Denisa s-a despărțit de Adrian și a renunțat la brățara cuplului

Agăţându-se de speranţa că relaţia cu Dana este una valabilă doar pe insulă şi că această nu se va prelungi acasã, Diana nu se arătă dispusă să renunţe la cel ce i-a călcat în picioare promisiunile. Pentru Denisa însă lucrurile sunt foarte clare. „Puteţi să îi transmiteţi că este un om liber şi poate să facă ce vrea cu viaţa lui. Fără nici un regret. Nu mă așteptam să mă umilească aşa. Prea multă toleranţă, după cum vedeţi şi voi, într-un cuplu, strică!’, a mai mãrturisit concurenta, recurgând la gestul final, acela de a-şi tăia brăţara de cuplu.

Citește și

Vouchere de 500 de lei pentru românii care vor să își schimbe televizoarele prin programul Rabla pentru electrocasnice. Care sunt condițiile pentru a beneficia de program

 

 

Close
Închide
  Close