De Livia Lixandru,

În urmă cu câteva zile au apărut zvonuri că cei doi ar fi la un pas de divorț, însă niciunul dintre ei nu au confirmat speculațiile.

Miercuri seară, soțul Andreei Bălan a fost surprins în parcarea Teatrului Național București, în timp ce avea o discuție cu o femeie, potrivit Cancan. La finalul conversației, actorul a îmbrățișat-o pe blonda cu care se afla, iar apoi s-a urcat în mașină alături de un prieten de-al său. Cel mai probabil femeia cu care se afla George Burcea este o colegă de la teatru.

După mai multe ture prin oraș, soțul artistei a mers alături de prietenul său într-un apartament din Capitală și nu a mai ieșit până dimineața, scrie sursa citată.  George Burcea nu a mers acasă, iar Andreea Bălan a fost singură acasă cu fetițele sale.

„Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus George Burcea pentru sursa mai sus menționată.

Potrivit unor surse apropiate lor, Andreea Bălan și George Burcea nu ar mai comunica. Artista nu ar mai știi nimic din ceea ce face soțul ei, iar tensiunile sunt mari între ei.

„Cei doi nu își vorbesc. Dacă, până acum, fiecare știa programul partenerului, acum fiecare e cu treaba lui. Andreea nu știe dacă soțul ei are de gând să vină acasă în seara asta”, a mai spus apropiatul cuplului pentru Cancan.

Citeşte şi:

”Mă voi gândi cu recunoștință la aceste doamne curajoase”, a spus alpinistul Horia Colibășanu, după vizionarea Colectiv de la Timișoara

Andreea Bălan și George Burcea nu și-au contactat nașii, pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu, pentru a le cere sfatul. Își gestionează singuri problemele de cuplu

Adriana Nedelea LA FIX | Psihologul Ligia Moise, despre cazul fetiţei de 11 ani violată: „Un copil de 11 ani nu are discernământ. Nu poate să-şi dea consimţământul pentru un act sexual”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres