De Denisa Macovei, Alex Grigore (video),

“Am reușit să o duc și pe Raluca și s-ar putea să-i placă treaba asta. Deși s-a dat de ceasul morții la orele de yoga, am concluzionat împreună, seara, cum că nu ar fi atât de rău. S-a simțit bine. Doctorul i-a zis că n-ar fi rău să se apuce să facă un pic de sport. Dacă o văd și pe asta, mă îmbăt”, ne-a povestit Ilinca Vandici despre detoxul lor din Turcia.

Săptămână a debutat pentru Raluca Bădulescu ca o adevărată corvoadă, mai ales că trebuia să renunțe la micile ei vicii: ciocolata și băuturile acidulate. Ilinca a fost mereu cu ochii pe ea și nu i-a permis derapaje.

Razie în geanta cu bunătăți: „I-am luat tot”

“Am fost ca o profesoară din aia rea, i-am luat la verificat geanta în seara în care am ajuns în centrul respectiv. Evident că avea o ciocolățică, un covrigel. I-am luat tot. A reușit să se adapteze, pentru că, până la urmă, a primit și mâncare, a primit și sucuri, a primit și mâncare raw-vegană. Stați liniștiți, regina este vie, e întreagă, s-a simțit bine, a avut parte de o superexperiență, nu i-am făcut nimic rău, dimpotrivă”, ne-a mai povestit amuzată prezentatoarea TV.i

Ilinca e familiarizată cu programele de detox

Ilinca Vandici e familiarizată de ceva vreme cu fenomenul detoxului. Face astfel de cure cel puțin o dată pe an: “Eu studiez de ceva vreme fenomenul, este unul extrem de sănătos. De două ori pe an, maximum, se poate face acest detox, fie că alegi un program de 7 zile sau unul de 12 zile, în funcție de cum se adaptează și organismul. Nu se face nimic după ureche. Noi am fost la doctori care ne-au recomandat exact ce are organismul nevoie”.

Citeşte şi:

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase