Mergi direct la conținut »
Dezvăluirea făcută de soția lui Dan Badea, după ce a devenit mamă. „Mi-am amintit că înainte de a-l cunoaște...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dezvăluirea făcută de soția lui Dan Badea, după ce a devenit mamă. „Mi-am amintit că înainte de a-l cunoaște...”

Dezvăluirea făcută de soția lui Dan Badea, după ce a devenit mamă. „Mi-am amintit că înainte de a-l cunoaște…”

Dan Badea și soția lui formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi. Cei doi s-au căsătorit și au îămpreună un copil. Mădălina șia surprins soțul cu un mesaj de dragoste și o dezvăluire interesantă despre relația lor.

„L-am revăzut pe scenă după o perioadă lungă, în care am stat acasă cu Arias și mi-am amintit că înainte de a-l cunoaște, de a ne căsători și de a-l face tătic, am fost fana lui! Bravo, comediantul Dan Badea! Hai acasa în raiul nostru, tăticul Dan Badea! Te iubesc!’, a scris Mădălina Badea pe Instagram.

Recent, comediantul Dan Badea a povestit cum și-a cunoscut soția, pe Mădălina. „S-a întâmplat în 2015, eram la Amphora, unde am văzut o fată superbă la bar, care semăna cu Kim Basinger. Era ca un magnet. Eu n-am fost în viaţa mea genul care să se ducă la o tipă s-o agaţe cu priviri şi replici din astea: „Hei, bună, ce faci?”. Dar mi-a plăcut să stau şi să observ cum tot veneau băieţii la ea, iar ea îi refuza. Asta era ocupaţia ei în Vamă: stătea acolo şi le spunea tuturor: „Nu, mulţumesc, nu, te rog, nu e cazul…”. Aşa că nu m-am gândit c-aş avea vreo şansă cu ea. Dar cumva, nu ştiu cum, soarta probabil a făcut ca eu să mă împrietenesc cu o prietenă a ei. Şi aşa am intrat în cercul ei şi am început să glumim…”, a povestit Dan Badea pentru okmagazine.ro.

Citește și

VIDEO/ Balada ciobanului Gheorghe din Teleorman pentru europarlamentare: „Ăștia tineri, mergeți de votați. Eu rămân pe câmp, dar voi să profitați“

Close
Închide
  Close