MENIU CAUTĂ
, de Dana Aramă

Dezvăluiri incendiare! Fratele lui Costică Ştefănescu îşi acuză cumnata: „A vrut doar banii lui!”

Distribuie

Ion Ştefănescu, fratele lui Costică Ştefănescu, a făcut dezvăluiri incendiare despre relaţia dintre fratele său şi soţia sa, Mary Ştefănescu.
Într-un interviu pentru www.ziarulring.ro, Ion Ştefănescu a povestit că legendarul jucător de fotbal a vrut chiar să divorţeze cu câteva luni înainte de a muri.
„Vă spun doar atât: Costică mai avea de luat un rest de bani din Qatar unde a antrenat ultima dată şi unde boala i-a recidivat. Era vorba de vreo 7.000 de dolari şi şi-ar fi dorit să se ducă să îi ia. Mary i-a zis: «Lasă, Costică, că nu e bine să te duci tu». Banii i-a luat ea, dar nu a mai spus la nimeni. A vrut doar banii lui. Să vă mai spun ceva. Fratele meu a vrut să divorţeze de ea în urmă cu câteva luni, dar ea n-a vrut”, a declarat Ion Ştefănescu.
„Mary l-a înmormântat pe Costică la Craiova pentru că a preferat să nu scoată niciun ban din buzunar, totul fiind suportat de Primăria Craiovei”, a adăugat el.
Citeşte şi:FOTO EXCLUSIVE | Costică Ştefănescu s-a sinucis, dar a fost înmormântat cu UN SOBOR DE PREOŢI. Uite DE CE S-A FĂCUT EXCEPŢIE de la regula bisericească

O nouă ipoteză despre cauzele bolii lui Costică Ștefănescu

INCREDIBIL! Între MOARTEA mamei Monicăi Gabor, a lui Costică Ştefănescu şi a „Regelui” Cioabă EXISTĂ O LEGĂTURĂ!
 
 
 
 
 
 
 

Citește mai multe despre Costică Ștefănescu pe Libertatea.

Comentarii