Bursucu, unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune, îi va avea alături, în fiecare dimineață, pe Viviana Sposub, care a participat la „Bravo, ai stil Celebrities”, sezonul 7, dar și pe George Tănase, comediant, creator de scheciuri apreciate de milioane de urmăritori din mediul online.

„Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezești dimineață așa îți va merge până seară, așa că vom face în așa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veștile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viață mai frumoasă, mai relaxată.

E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în carieră mea și abia aștept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu pentru Kanal D.

Adrian Cristea lucrează de ani de zile la Kanal D, el e colegul lui Teo Trandafir de la „Teo Show”, emisiune difuzată de luni până vineri de la ora 15.00. După ce „Dimineața cu noi” va fi difuzată pe post, Bursucu se va retrage de la „Teo Show”. Totodată, el prezintă și show-ul „Roata Norocului” la același post.

dimineti-cu-noi-prezentatori-kanal-dIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Viviana Sposub, prezentatoare la Kanal D

Și Viviana Sposub a făcut declarații despre noul ei proiect la Kanal D, după „Bravo, ai stil”. O să apară în rol de prezentatoare. „Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipa! Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentați, energici, amuzanți și frumoși parteneri, Bursucu și George!

Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze și cred că astfel vor deveni dependenți de noastră. Abia aștept să dăm startul distracției la !”, a adăugat Viviana Sposub.

George Tănase, creator de conținut și actor, abia așteaptă să apară pe micul ecran, la Kanal D. „Abia aștept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să radem și, bineînțeles, să învățăm lucruri noi. O vorba din popor spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înțelepciune populară”, a declarat George Tănase potrivit kanald.ro.

„Dimineața cu noi”, noul matinal de la Kanal D, va fi și o emisiune cu informații relaxate, dar utile din domenii diverse, fie că este vorba despre sănătate, nutriție, hobby-uri interesante, recomandări de petrecere a timpului liber, tehnologie sau sfaturi din partea unor specialiști.

Totodată, în emisiune vor fi difuzate interviuri cu celebrități, cu persoane publice, dar și diferite reportaje.

Foto: Kanal D

Urmărește-ne pe Google News