De Daria Maria Diaconu,

Cea de-a 77-a ediția a galei Globurilor de Aur a avut loc duminică noaptea, în Los Angeles. Starul hollywoodian Brad Pitt a primit Globul de Aur pentru cel mai bun rol secundar masculin pentru rolul interpretat în pelicula „Once Upon A Time In Hollywood”, regizată de Quentin Tarantino.

Discursul de mulțumire al actorului a stârnit amuzamentul celor prezenți în sală, printre aceștia aflându-se și fosta soție a lui Brad Pitt, actrița Jennifer Aniston.

Chiar înainte de a părăsi scena, Brad Pitt a făcut un comentariu amuzant, explicând de ce nu a venit însoțit de mama sa.

„Am vrut să o aduc pe mama mea, însă nu am putut. Pentru că despre orice femeie care ajunge lângă mine se spune că este noua mea iubită. Ar fi fost ciudat”, a spus Brad Pitt, potrivit Infobae.

Discursul ținut de Brad Pitt a stârnit amuzamentul fostei sale partenere de viață, actrița Jennifer Aniston. Aceasta a fost și foarte emoțoionată de succesul obținut de Brad Pitt la Globurile de Aur.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

VIDEO | Un avion cu aproape 100 de pasageri s-a prăbușit în Kazahstan. Cel puțin 15 oameni au murit

Gestul de Crăciun făcut de un bărbat care a găsit un rucsac cu 16.000 de euro

Am fost de Crăciun într-un centru pentru victimele violenței în familie. Aici ajung femeile doar cu hainele pe ele, copii de mână și coșmaruri care le urmăresc ani buni 

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși