De Ana Maria Păsat,

David Alexandru Dobrincu este deja vedetă la 8 ani. E un copil extrem de talentat – fotomodel, actor, dansator și cântăreț. Are deja două single-uri lansate și câteva concerte susținute în aer liber împreună cu dansatoarele sale, Larisa și Andreea.

Mai mult, David este băiețelul frumos și talentat din reclame și promouri TV,  care totodată a prezentat moda pe marile scene ale lumii, ultimele defilări fiind la Milano și Paris. A filmat pentru serialul “Lecții de viață” de la PRO TV și ia lecții de dans de societate la Academia lui Mihai Petre.

Recent, a lansat Karma, o piesă în care ia atitudine în ceea ce privește violența în școli care se asociază fenomenului de bullying. Textul melodiei interpretat de puștiul de opt ani este practic o acțiune de combatere a acestui fenomen care ia amploare și în România, fenomen perceput ca fiind un comportament ostil, de excludere și de luare în derâdere a cuiva, de umilire, ce poate fi asociat cu termenii de intimidare, terorizare, brutalizare.

Victima se află într-o ipostază de regulă vulnerabilă, care prezintă anumite slăbiciuni pe care bullyingul le poate exploata. Aceasta manifestă imposibilitate de apărare și sentimente de neputință.

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele
Recomandări

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele

Cu ochii pe fratele său mai mic

În timp ce fratele mai mic este chemat să cânte această ultimă piesă, dincolo de Ocean, Sebastian Dobrincu trăiește visul american la nici 20 de ani în San Francisco. Este deja milionar în dolari, după ce a reușit câteva proiecte în IT, care l-au propulsat în Silicon Valley și are în protofoliu firmele care fac PR pentru artiștii Justin Bieber și Selena Gomez.

Pe când avea doar 17 ani, a înfiinţat primul său start-up, StoryHeap, o platformă care vinde soluții de statistică și interconectează conturile de Instagram, Facebook, Snapchat, și Twitter. Cum fratele său a avut mai multe apariții TV în ultimul timp, Sebastian nu a ratat niciuna. Își întrerupe munca, peste Ocean, pentru a-l urmări. Și, de fiecare dată, îl sună și îi transmite mesajul: “Sunt mândru de tine”.

Citeşte şi:

Forbes: Un român este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Povestea lui Sebastian Dobrincu, tânărul care le calcă pe urme lui Zuckerberg și Elon Musk

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci