Mergi direct la conținut »
Drama prin care a trecut cântăreața de muzică populară Maria Loga. "Mi-a furat fetițele"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Drama prin care a trecut cântăreața de muzică populară Maria Loga. "Mi-a furat fetițele"

Drama prin care a trecut cântăreața de muzică populară Maria Loga. „Mi-a furat fetițele”

Interpreta de muzică populară Maria Loga a trecut prin momente extrem de grele din cauza fostului său soț. Aceasta a dezvăluit că bărbatul i-a furat fetițele.

De Dana Aramă,

 

Cântăreața de muzică populară Maria Loga a fost prezentă în platoul emisiunii Agenția VIP, de la Antena Stars, unde a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

Artista a dezvăluit că fostul partener de viață i-a furat fetițele.

„Fostul soţ mi-a furat fetiţele. L-am văzut cu ochii mei când mi-a luat fetele. Le auzeam cum ţipă. Nu am luat eu copiii să plec cu ei acasă pentru că au fost mai multe la mijloc. Mi-era frică să fac pasul acesta, eram singură, nu aveam cine să mă apere.

Pe fete le-am recuperat după, când în prima zi de şcoală, au venit la mine şi au rămas. Fetele au fugit din braţele iubitelor soţului şi au venit la mine. Eu m-am împăcat cu el de dragul copiilor timp de 3 ani”, a mărturisit Maria Loga la emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Citește și: VIDEO/ Primarul norvegian al comunei cu 400 de români de la Cercul Polar: „Nu e un lucru bun pentru România, dar pe mine mă bucură dacă oamenii se stabilesc aici!”

 

Close
Închide
  Close