Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ După 12 ani de pauză, Răzvan Fodor se întoarce la rock. Prezentatorul Pro TV repetă în secret, cu propria trupă!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ După 12 ani de pauză, Răzvan Fodor se întoarce la rock. Prezentatorul Pro TV repetă în secret, cu propria trupă!

Prezentatorul popularei emisiuni Master Chef, Răzvan Fodor schimbă decorul cu oale și cratițe pentru unul cu instrumente muzicale căci, după 12 ani de absență de pe scene se întoarce la muzică, marea sa pasiune.

De Florian Gheorghe,

Puțini își mai aduc aminte că, până în 2006, Răzvan Fodor a fost solistul veteranei trupe rock Krypton, alături de care, timp de șase ani, a înregistrat multe succese, amintim: ”Îți mai aduci aminte” ori ”Cerceii tăi”. După trei albume editate alături de Krypton, Răzvan s-a despărțit de trupă pentru a urma propria carieră solo, însă, pentru că nu a întâlnit mare succes, s-a  dedicat actoriei.  ”Milioanari de weekend”, ”Păcatele Evei” (serial),”Iubire și onoare” ori ”#selfie” sunt câteva din producțiile cinematografice și de televiziune în care a jucat în ultimii ani.

Prezentatorul Pro TV  (42 ani) și-a închiriat un spațiu în Sala Polivalentă și  repetă de zor cu o trupă nouă, care îl are în componență și pe Florin Ionescu, veteranul tobar ce a făcut istorie cu Voltaj, apoi Direcția 5.

 

Solistul nu promovează noul poriect și din pricina faptului că propriul ”drum”muzical pe care l-a apucat după despărțirea de Krypton nu a fost unul tocmai de succes (a lansat doar o piesă, ”Vise de fum”, în 2007).  Trupa solistului-actor dar a cărui specializare a fost gimnastica (a absolvit Institutul național de Educație fizică și sport”)  va fi una pop-rock.

 

CITESTE SI:  VIDEO EXCLUSIV/ Răzvan Fodor fură meserie de la MasterChefi și o aplică acasă. I-a dat interzis nevestei în bucătărie!

Close
Închide
  Close