MENIU CAUTĂ
04 Ian. 2016 16:27 , de Sonia Popa

Ea a fost una dintre frumoasele cinematografiei românești! Unde a dispărut actrița din „Ciuleandra” | FOTO & VIDEO

Distribuie

Când spui Anca Nicola, puțină lume știe despre cine este vorba. Cea care poartă acest nume, însă, a rămas în memoria românilor drept Mădălina din filmul „Ciuleandra”, unde l-a avut ca partener pe Ioan Rițiu. Filmul a fost regizat de legendarul cineast Sergiu Nicolaescu în anul 1985.
Brunetă, cu părul lung, ochi migdalați, chip de la care nu-ți puteai lua ochii și siluetă impecabilă, Anca Nicola a cucerit publicul român cu apariția ei. A fost  o prezență de neuitat în cinematografia autohtonă.

Din păcate, artista a dispărut brusc din lumina reflectoarelor. Actoria era, pentru ea, doar un hobby, vedeta fiind mai atașată de artă. Este absolventă a facultății de Arte Plastice și specialistă în pictură monumentală, marea ei dragoste.

Sora Adnanei din „Toate pânzele sus”

Puțină lume știe că Anca Nicola, cunoscută și ca Anca Szonyi și Anca S. Thomas, este sora unei alte actrițe care a făcut furori în țara noastră. este vorba despre Julieta Szonyi, nimeni alta decât cea care a jucat-o magistral pe Adnana în filmul „Toate pânzele sus”.

După ce a dispărut brusc din lumina reflectoarelor din România, Anca Nicola s-a mutat în Franța. De la începutul anilor ’90, ea formează o familie cu jean-Pierre Thomas, un politician francez. Are o fată care i-a moștenit frumusețea, pe nume Dianne-Emanuelle.
În Franța, Anca Nicola s-a ocupat de artă în cea mai mare parte a timpului, dar a realizat și numeroase reclame TV și a apărut în reviste de renume. Nici nu este de mirare, la cât de fermecătoare este. Are aceeași putere de seducție ca în urmă cu ani, este o prezență extrem de apreciată la evenimentele mondene și se implică activ în acțiuni de caritate.

 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii