MENIU CAUTĂ

Ea este vedeta de la noi care NU A PROMOVAT nici acum BAC-ul! A luat NOTE FENOMENALE!

Distribuie

Anca Cârcu (30 de ani) a încercat de multe ori, fără succes însă, să promoveze examenul de Bacalaureat. De fiecare dată, notele obţinute de sexy politiciană au fost mult mai mici decât s-ar fi aşteptat.
După ce a fost exclusă din Partidul România Mare, PRM, ca urmare a nenumăratelor certuri în presă cu fostul lider al partidului eurodeputatul C.V.Tudor, Anca Cârcu a mai primit o lovitură „mortală”. Femeia cu cei mai mari sâni din politica românească nu a putut nici de acestă dată să termine liceul, ea nereuşind să promoveze  examenul de Bacalaureat.
În plus, Anca Cârcu a „reuşit performanţa” să primească note aproape identice cu cele din sesiunea din vara. Se pare ca matematica si fizica sunt materii care nu ii sunt deloc pe plac Ancăi Carcu întrucât, aceasta nu a reuşit să ia nici măcar nota 2. Spre exemplu, la mate a luat  nota 1,34.
După eşecul înregistrat în sesiunea de vară, sexy politiciana promitea că în toamnă va fi mult mai bine pregătită şi îşi va împlini visul: va obţine diploma de absolventă.
„Îmi pare rău că am fost proastă şi nu m-am pus cu burta pe carte, să trec acest examen important din viaţa mea. M-am ocupat mai mult de Vadim, decât de viitorul meu. Se vede că politica nu face cea mai bună casă cu învăţătura”, declara Cârcu pentru Libertatea.
 
Citeşte şi:

Comentarii