De Livia Lixandru,

Ambele cărți au fost realizate cu specialiști în sarcină și pediatrie având un număr de 101 de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale proaspeţilor părinți.

Contribuţia vedetei la informarea părinților a fost recunoscută de Forbes România în cadrul Galei “Summit Forbes Brands for Kids” cu un “Premiu special pentru proiecte dedicate mămicilor”.

La evenimentul organizat zilele trecute în Capitală, Ela Crăciun a atras atenția tuturor cu ținuta aleasă, care i-a pus în valoare silueta perfecta dobândită după naștere.

„Cele două proiecte editoriale au venit natural, dintr-un demers jurnalistic pe care eu încă îl cultiv pe blogul meu. Cele mai multe opinii legate de creșterea și sănătatea copilului aparțin specialiștilor chiar dacă și eu povestesc din viața alături de ce trei copii.

Ideea care a stat la baza scrierii celor două cărți este legată de nevoia de informare corectă a părinților.

Mulți dintre ei mi-au scris pe blog și pe paginile de socializare că se pierd în informațiile pe care le găsesc online. Din păcate, forumurile sau grupurile de mame, chiar și unele articole online, nu oferă informații argumentate de un pediatru.

Am vrut să schimb acest lucru și să ofer părinților un punct de plecare pentru o relație sănătoasă cu bebelușul”, a declarat Ela Crăciun.

Citeşte şi:

Afaceri de familie pe banii statului! Organigrama Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj este plină cu rude ale ofițerilor

UPDATE | Nicolae Bănicioiu, audiat timp de 5 ore la Parchetul General ca martor în dosarul Colectiv: „Am fi vrut să facem mai mult. Nu am refuzat niciun ajutor”

Ce primesc copiii din Sectorul 5 de Moș Nicolae? Materiale promoționale cu poza primarului Daniel Florea!

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații