MENIU CAUTĂ
15 Sep. 2013 14:35 , de Simona Josan

Ellie White l-a înfierbântat pe Andrei Aradits: „Ai mers în zona cu bulina de 18 ani!”

Distribuie

Ellie a respectat indicatiile juriului, „voce la un sfert si atitudine maxima”, si a invatat sa clipeasca „in reluare”, asa cum procedeaza „originalul”.
Artista a interpretat piesa „ANA„, cantand pe alocuri in soapta, senzual, si si-a unduit trupul lasciv asa cum procedeaza Anna Lesko in timpul concertelor sale.
Prestatia lui Ellie a fost pe placul juriului.
„Bine, bine, bine! Asa te vreau! Ar fi mers chiar mai mult, cu curaj spre zona cu buline de 18 ani. Retine ca la Anna orice vocala este o oportunitate de a-si afisa buzele si gura”, a declarat Andrei Aradits.
Andreea Balan a apreciat prestatia scenica. „Anna danseaza ponderat, stie coregrafia dar puncteaza momentele. E senzuala in miscari, e ceva unic al ei cu care s-a nascut. Te-ai apropiat foarte mult, bravo!”, a spus ea.
Ozana Barabancea a apreciat interpretarea lui Ellie, insa mai putin refrenul. „Apreciez ca ai incercat sa faci culorile timbrale. Ti-au iesit, dar la refren te-ai grabit si ai fost indecisa si asta m-a surprins. Oricum esti minunata si iti multumesc foarte mult”, a spus artista.
Aurelian Temisan a completat seria aprecierilor spunand: „Ti-a zis cineva ca si semeni cu Anna? Bravo!”.
Ellie Ehite participa in noul sezon „Te cunosc de undeva” alaturi de Pepe, Anda Adam, Mike Diamonds, Maria Buza, Matteo, Dalma Kovacs si Jean de la Craiova. Artista a castigat prima editie interpretand impecabil piesa Romicai Puceanu.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii