MENIU CAUTĂ
09 Mai. 2016 17:27

Eugenia Șerban a slăbit 11 kilograme, după ce s-a luptat cu o boală cruntă. Actrița dezvăluie secretul

Distribuie

Problemele sale de la sâni, despre care spunea că ar fi necrozat din cauza silicoanelor, o transformase total. Cearcănele adânci şi suferinţa de zi cu zi o îmbătrânise pe Eugenia Şerban enorm.În prezent actrița arată spectaculos, după ce a slăbit 11 kilograme într-un timp record. Vedeta a povestit cum a ajuns la greutatea ideală.

„Am slăbit. Nu am gătit în fiecare zi cum găteam. Nu mai e băiatul meu în țară așa că nu am mai gătit pentru el non-stop și  nu am mai gustat mâncarea. Acum gătesc foarte rar, aproape deloc. Mănânc salate, grătare. Am slăbit 11 kilograme în 6-7 luni. Nu-mi doresc să ajung nicăieri. Cine știe, la 50 de ani o sa pozez în „Playboy”, glumesc, Doamne!”, a spus Eugenia Serban la Kanal D.

media_146280235733159900

În urmă cu doi ani, actriţa făcea dezvăluiri cutremurătoare. După ce  a renunţat la silicoane, Eugenia Şerban a trăit un coşmar şi risca să-şi piardă viaţa dacă nu alegea extirparea ambilor sâni, aparent singura soluţie salvatoare. Când mi-am scos silicoanele am făcut nişte necroze care se pot transforma în cancer. Sunt nişte tumori pietrificate. La unul dintre sâni e mai grav decât la celălalt', spunea Eugenia Şerban atunci.

Comentarii