Mergi direct la conținut »
Evenimentul monden DE PROPORŢII în India. Două staruri de la Bollywood s-au căsătorit! FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Evenimentul monden DE PROPORŢII în India. Două staruri de la Bollywood s-au căsătorit! FOTO

Evenimentul monden DE PROPORŢII în India. Două staruri de la Bollywood s-au căsătorit! FOTO

Saif Ali Khan, în vârstă de 42 de ani, şi Kareena Kapoor, în vârstă de 32 de ani, s-au căsătorit oficial la reşedinţa actorului. Ceremonia va fi urmată de o petrecere ce va avea loc în cursul serii, la Hotelul Taj Mahal, unul dintre simbolurile oraşului Mumbai, potrivit Mediafax.

De Geo Berciu,

Tinerii căsătoriţi – mirele, în kurta gri (o tunică lungă tradiţională), mireasa într-o rochie roşie – au pozat pentru câteva secunde în faţa unei mulţimi impresionante de fotografi adunaţi în faţa locuinţei lui Saif Ali Khan.

O recepţie la New Delhi şi o alta la Pataudi, o localitate din statul indian Haryana, de unde provine familia Khan, vor fi organizate în zilele următoare.

Consideraţi o versiune indiană a cuplului hollywoodian Angelina Jolie – Brad Pitt, cei doi actori indieni au o relaţie de aproximativ cinci ani, iar căsătoria lor a reprezentat subiectul multor speculaţii şi zvonuri apărute în ultimii ani în presa indiană.

Amândoi provin din familii ilustre, cu rădăcini profunde în industria cinematografică.
Citeşte şi: Indienii dau un milion de dolari celui care o omoară pe actrița asta

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close