Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Adevărata stare a lui Gabriel Cotabiță. Își amintește tot de acum 10 ani, dar uită ce a făcut ieri!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Adevărata stare a lui Gabriel Cotabiță. Își amintește tot de acum 10 ani, dar uită ce a făcut ieri!

Gabriel Cotabiță și-a revenit miraculos, după ce a stat o lună în comă. Artistul nu s-a refăcut însă complet după ce a ”învins” moartea, ba, se pare, lipsa de oxigen i-a afectat creierul.

De Ana Maria Păsat,

Gabriel Cotabiță ”a sfidat” moartea și s-a trezit din comă când puțini îi mai dădeau vreo șansă de supraviețuire. Mai mult, artistul a depășit cu bine orice pronostic mai puțin optimist din acea perioadă de suferință, potrivit căruia viitorul său ar fi urmat să fie unul sumbru, dacă va rămâne în viață. La ceva luni de la acel accident din sala de fitness, artistul și-a reluat activitatea, inclusiv cariera artistică, nerămânând în stadiul de ”legumă” prognozat de cei care s-au grăbit să dea verdicte.

Revenirea lui Cotabiță a reprezentat într-adevăr un miracol, mai ales că solistul s-a recuperat foarte bine. Din păcate însă, el a rămas cu ceva sechele, după ce a ”învins” moartea, sechele pe care a reușit, până acum, să le țină secrete. Din câte se pare, artistul își amintește amănunțit tot trecutul, dar uită ce a făcut cu o zi în urmă.

2-gabriel-cotabita.jpg

A luat serios în greutate

”Am stat de vorbă cu el, ne-am amintit de tinerețea noastră, detalii de cu mai bine de zece ani în urmă, pe care nici eu nu le mai știam. Stabilisem cu o zi înainte să ne vedem, și am rămas surprins să-mi dau seama că a uitat de întâlnirea noastră. Mă bucur însă să văd că este sănătos, mult mai calm ca înainte, și cu același simț al umorului și talent de orator”, a povestit un apropiat al artistului.

Zvonuri că ar avea probleme cu memoria au mai circulat în cercul lui de prieteni.

Fizic, Gabriel Cotabiță arată cât se poate de bine. Deși slăbise dramatic în săptămânile de comă, artistul a pus înapoi în jur de zece kilograme după ce a ieșit din spital. El merge însă aproape zilnic la recuperare, la un centru sportiv, și a trecut peste durerile foarte mari de mușchi pe care le-a avut după externare, cauzate de atrofierea instalată pe patul de spital.

 

 

Close
Închide
  Close