Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel s-a dus într-un suflet la teatru când a auzit că a luat foc. ”Nu doresc nimănui să treacă prin așa momente de panică”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel s-a dus într-un suflet la teatru când a auzit că a luat foc. ”Nu doresc nimănui să treacă prin așa momente de panică”

EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel s-a dus într-un suflet la teatru când a auzit că a luat foc. ”Nu doresc nimănui să treacă prin așa momente de panică”

Alexandru Arșinel spune adevărul despre incendiul de la instituția pe care o conduce. Alexandru Arșinel a trecut prin momente de panică când a aflat că la teatru iese fum de la subsol.

De Ana Maria Păsat,

Se pare că lui Alexandru Arșinel îi este dat să treacă prin emoții de orice fel. Ca și când nu i-ar fi fost de ajuns problemele pe care le are cu soția sa, operată pe creier, care nu se mai poate deplasa, actorului nu i-a picat deloc bine incendiul care a avut loc la Teatrul Constantin Tănase, al cărui manager este. Acesta nu se afla în instituție, atunci când la subsolul acesteia a fost semnalată o degajare de fum, ceea ce a pus în alertă pompierii care au intervenit cu trei autospeciale. În acel moment, în incinta teatrului nu avea loc vreun spectacol, ci doar repetiții. Alexandru Arșinel a ajuns însă imediat la fața locului, pentru a se asigura că totul este în regulă.

”A fost vorba despre un scurt circuit de la o lampă de neon. Aceasta a căzut pe scaun, o haină s-a aprins și a ieșit fum. Erau repetiții, au văzut imediat fumul și s-a intervenit. Nu a luat foc teatrul. Nu e în regulă însă ce s-a întâmplat, nu doresc nimănui să treacă prin astfel de emoții. M-am urcat imediat în mașină și m-am dus acolo. Intra în obligația mea, ca de altfel a întregii conduceri. S-a intervenit însă doar cu un extinctor”, a precizat Alexandru Arșinel pentru Libertatea.

Și-a luat măsuri împotriva incendiului

Alexandru Arșinel a mai spus că la instituția fuseseră oricum luate măsuri împotriva incendiilor.

”Avem cortine și scaune ignifugate. În caz de ceva, ard mocnit, fără flacără. În plus, în jurul teatrului sunt tot timpul câte trei pompieri, care supraveghează zona”, a adăugat actorul.

EXCLUSIV/ Elena Gheorghe a vorbit despre varianta de a avea al treilea copil. ”Ne vom bucura de el…”

Close
Închide
  Close