Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Aranjamentele Andreei Tonciu l-au scos din sărite pe preotul care i-a botezat copilul. A deschis ușa bisericii cu piciorul!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Aranjamentele Andreei Tonciu l-au scos din sărite pe preotul care i-a botezat copilul. A deschis ușa bisericii cu piciorul!

EXCLUSIV/Aranjamentele Andreei Tonciu l-au scos din sărite pe preotul care i-a botezat copilul. A deschis ușa bisericii cu piciorul!

Andreea Tonciu a trecut de la extaz la agonie vineri seară, când a creștinat-o pe Rebeca, fiica ei și a lui Daniel Niculescu.

De Denisa Macovei,

Bruneta a schimbat pe ultima sută de metri data botezului fetiței sale, vestea fiind anunțată în exclusivitate de Libertatea. Motivul invocat a fost programul prea încărcat pentru bebeluș, întrucât părinții voiau ca nunta lor și botezul micuței să aibă loc în această duminică.Proaspăta mămică a avut emoții crunte, pentru că nașii Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au rătăcit pe străzi fix înainte de ceremonia religioasă.

reghe-anamaria prodan - andreea tonciu - botez fetita (1)

A răsuflat ușurată când i-a văzut, dar nici bine nu s-a liniștit că în biserică a avut parte de un incident care a cam încins spiritele. Cum bruneta a angajat bodyguarzi pentru eveniment, ea semnând contract de exclusivitate cu o televiziune, și-a permis să dea tot felul de instrucțiuni. Într-un final, indicațiile ei l-au scos din calmul obișnuit pe preot.

botez fetita andreea tonciu (2)

Iritat de schemele ei, de prezența gărzilor și de faptul că lăcașul sfânt era închis, iar ritualul bisericesc presupunea un anumit ritual, acesta a deschis ușa bisericii cu piciorul. Acesta i-a demonstrat Andreea Tonciu că el face regulile în biserică și nu ea. Spre disperarea proaspătei mămici și a exclusivității promise unui post TV, lucrurile s-au desfășurat cum a dictat preotul.

reghe-anamaria prodan - andreea tonciu - botez fetita (19)

Andreea Tonciu s-a făcut remarcată în fața preotului

Finalul slujbei a fost apoteotic, întrucât Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au plecat sub umbrelele bodyguarzilor. Singurii care au avut un comportament decent au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Aceștia  au făcut abstracție de circul bine regizat.

botez fetita andreea tonciu (4)

Citește și:

FOTO EXCLUSIV/ Andreea Tonciu, botez cu emoții crunte! Nașii Reghe și Prodanca s-au rătăcit înainte de slujbă

FOTO: Vlad Chirea

Close
Închide
  Close