Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO EXCLUSIV/ Andreea Tonciu, botez cu emoții crunte! Nașii Reghe și Prodanca s-au rătăcit înainte de slujbă

FOTO EXCLUSIV/ Andreea Tonciu, botez cu emoții crunte! Nașii Reghe și Prodanca s-au rătăcit înainte de slujbă

Andreea Tonciu și soțul ei au decis, pe ultima sută de metri, să nu mai facă nuntă și botez la pachet, planul lor fiind mult prea obositor pentru fiica lor în vârstă de trei luni.

De Denisa Macovei,

Așa că în această seară, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au decis să o creștineze pe Rebecca, fetița lor, mai ales că și părinții spirituali, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au aratătat disponibili. Înainte de ceremonia religioasă, nașii s-au înțeles să preia finuța din casa părintească.

andreea tonciu - nasi - botez fetita (13)

Deși totul era stabilit, aceștia se pare că s-au rătăcit pe străzi, tatăl Andreei Tonciu fiind cel care le-a dat indicații la telefon legate de adresă. Abia când i-a văzut acasă, Andreea Tonciu a răsuflat ușurată, ea fiind oricum emoționată înainte de botez.

andreea tonciu - nasi - botez fetita (17)

Andreea Tonciu a angajat bodyguarzi pentru botez

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la casa Andreei Tonciu cu o mașină de lux, un Rolls – Royce, cu care au făcut senzație.

andreea tonciu - nasi - botez fetita (14)

La intrare, aceștia au fost întâmpinați de mama Andreei Tonciu, dar și de bodyguarzi, angajați special pentru eveniment.

andreea tonciu - nasi - botez fetita (10)

În jurul orei 18.30, alaiul a pornit spre lăcașul sfânt, care se află foarte aproape de locuința lor. Cu toate acestea, nașii au preferat să ia copilul în mașină. Mama Andreea Tonciu nu s-a dezlipit de nepoată, pe care a ținut-o acoperită, deși, în mod normal, nașa ar fi trebuit să o țină în brațe. Anamaria Prodan a avut acces la bebeluș abia în biserică, iar Reghe a ținut lumânarea de botez. După ce invitații au intrat la ceremonia religioasă, ușa a fost închisă, iar bodyguarzii și-au făcut datoria și le-au păzit pentru ca nimeni să nu le tulbure liniștea.

La finalul slujbei, bruneta și soțul ei au părăsit biserica sub umbrelele ținute strategic de bodyguarzi.

Foto: Vlad Chirea

Citește și:

EXCLUSIV/ Decizie de ultim moment! Andreea Tonciu a schimbat data botezului cu trei zile înainte

 

 

 

Close
Închide
  Close