ramona-irina-monica-gabor.JPG

S-au războit nu mai puțin de trei ani pe marginea unei dispute ce avea ca subiect vizita Irinei, în America. Încă de atunci, Moni Gabor i-a făcut o ofertă fostului soț, să petreacă o perioadă în State, împreună cu fiica lor, pe banii și cheltuiala sa. Irinel nici nu a vrut să audă.  ”Pe Irina o paște un mare pericol, odată ce ar ajunge acolo”, ne spunea omul de afaceri. Și tot el a fost cel care ne-a vorbit despre culisele acestei lupte și despre riscurile la care s-ar expune:

”Aveam de mai mult timp aceste discuții. De faţă cu mine, atunci când a fost în ţară (n.r. acum doi ani, la mare), Monica i-a băgat însă în cap Irinei să mergem în vacanţă, în America. Ştiu însă la ce risc m-aş expune şi chiar nu vreau să se ajungă la aşa ceva. Nu mi-e teamă de călugării shaolin. Doar că, odată ce eu şi Irina ne-am afla în America, Monica ar putea face o cerere echivalentă cu ordonanţa preşedinţială de la noi, în care să inventeze orice, asupra căreia un judecător din comitat se pronunţă imediat.  Astfel că, până se lămuresc lucrurile, eu pot primi interdicţie să mă apropii de copil. Chiar nu am chef şi nici timp să mă lupt cu judecătorii de acolo. Nu aş fi singurul care ar păţi-o. Pentru ca Irina să nu creadă că nu vreau s-o duc în America din răutate, i-am explicat ce pericol există, iar fetei nu i-a plăcut, mai ales că ea a mai trecut prin chestii de astea, cu instanţe judecătoreşti”.

L-au înduioșat lacrimile Irinei

Timpul a trecut însă, Irina a crescut, iar dorința fetei de a fi alături de mama sa pe care nu a văzut-o de un an, l-a făcut pe Irinel să-și revizuiască atitudinea. Lacrimile fiicei sale, vărsate zi de zi după ce vorbea cu Moni, l-au înduioșat, astfel că afaceristul de la Izvorani s-a urcat ieri, dis-de-dimineață, împreună cu Irina, în avionul de America. Dar nu oricum, ci cu inima strânsă, după cum însuși a spus:

Ad placeholder

”Vizita Irinei și a mea la Los Angeles a fost aleasă de către mama ei să dureze două săptămâni. Mărturisesc, personal plec cu inima strânsă, dar totodată pentru Irina plină de dragoste și mai ales de respect față de golul dinlăuntrul propriei ei inimioare, ce merită (pentru fericirea ei, cu orice preț, risc calculat și/sau sacrificiu personal, dar cu spada în mână), astâmpărat cumva… ”

monica-gabor-irina-columbeanu.jpg 

I-a pregătit o cameră în vila din Malibu

Înainte însă de a se înhăma la drum, Irinel și-a luat toate măsurile de precauție. Omul de afaceri s-a consultat cu avocații despre tot ce trebuie să facă, pentru a evita orice risc să rămână fără Irina. Moni va locui cu fiica sa în luxoasa vilă din Malibu, unde deja fata are pregătită o cameră cu tot ce-i trebuie, pentru o vacanță de neuitat, în timp ce Irinel va sta la un hotel din apropiere.

Imagini halucinante! Polițiști români, bătaia de joc a interlopilor chiar în mașina Poliției: „Fă stânga acolo, boss!”
PARTENERI - GSP.RO
Imagini halucinante! Polițiști români, bătaia de joc a interlopilor chiar în mașina Poliției: „Fă stânga acolo, boss!”
Fratele lui e celebru în toată România, dar el vinde cartofi la tarabă pentru bani și...
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Fratele lui e celebru în toată România, dar el vinde cartofi la tarabă pentru bani și...
Horoscop 14 august 2020. Săgetătorii se pot simți neglijați, cel puțin, de prieteni, protectori sau rude
HOROSCOP
Horoscop 14 august 2020. Săgetătorii se pot simți neglijați, cel puțin, de prieteni, protectori sau rude
RECOMANDĂRI