Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Dan Bittman are o muză nouă! O solistă de 21 de ani l-a făcut pe veteran să-și încalce principiile
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Dan Bittman are o muză nouă! O solistă de 21 de ani l-a făcut pe veteran să-și încalce principiile

EXCLUSIV/ Dan Bittman are o muză nouă! O solistă de 21 de ani l-a făcut pe veteran să-și încalce principiile

Dan Bittman are o muză nouă. Bărbat ce se află de trei decenii în topul preferințelor Evelor țării, succesul muzicii lui Dan Bittman (54 de ani) ține și de frumoasele în ochii cărora și-a căutat de-a lungul timpului inspirația. Din fericire pentru fanii Holograf, trupa va da și pe viitor piese bune căci carismaticul artist și-a găsit o nouă muză care îi susține forța creatoare, solista Monica Odagiu.

De Florian Gheorghe,

 

Grija experimentatului Dan Bittman față de fosta concurentă de la ”Vocea României” (2012) și ex-membră a trupei Lala Band, care tocmai a împlinit 21 de ani, a început să fie vizibilă în vara anului curent când, culmea coincidenței, proaspăt intrată în cercul intim de prieteni al solistului, Monica a renunțat la relația pe care o avea de doi ani cu iubitul ei Teo C. Blonda l-a părăsit fără drept de apel, lăsându-l debusolat, încă nedumerit și contrariat în privința motivului pentru care a fost înlocuit, conform lamentărilor în anturajul său.

Dacă Teo a rămas cu mii de gânduri și inima frântă, vara a început bine pentru Monica! Bittman a făcut un gest unic pentru ea, și de acolo au început bârfele – veteranul solist i-a compus o melodie mult mai tinerei lui colege de breaslă, ”Stau cu picioarele în apă rece”, ba chiar a contribuit un pic și cu vocea sa la înregistrări, pentru promovarea piesei, și, greu de închipuit până în acel moment, a apărut pentru prima oară în videoclipul unei soliste aflate la debut. Evident, din acest punct, nimeni nu a mai putut închide gura apropiaților care au sesizat relația tot mai strânsă dintre ei.

Peste strigătul Alexandrei s-au așternut praful și pulberea din curtea casei ororilor lui Dincă
Recomandări

Peste strigătul Alexandrei s-au așternut praful și pulberea din curtea casei ororilor lui Dincă

Sunt nedespărțiți

În fierbințeala verii, Bittman și-a făcut timp să colinde cu Monica pe la televiziuni și radiouri pentru promovarea proiectului comun și, deși s-a dus sezonul de ”stat cu picioarele în apă rece”, Monica încă îl însoțește pe Bittman prin țară, pe unde acesta susține concerte cu trupa Holograf dar și dincolo de graniță. Nu mai departe de zilele trecute, cei doi au avut o trecere scurtă în Bulgaria, cu sau fără treabă, ei știu.

De-a lungul timpului, pe lângă burlacul Bittman au gravitat multe frumoase și celebre ale țării, Sorana (ASIA), Roxana (ex Trident), Tania Budi, Alina Chivulescu, Mihaela Rădulescu, fiind doar câteva dintre numele care i-au fost trecute la un moment dat în palmares.

Studentă la actorie, Monica Odagiu cântă de la 5 ani, este o pianistă cu multe premii la concrsuri de profil. Momentul când s-a făcut cunoscută întregii țări a fost ediția din 2012 de la ”Vocea României”,  unde, la ediția anterioară a paricipat și sora sa, Ana Odagiu, fosta iubită a lui Vladimir Drăghia.

 

Close
Închide
  Close