MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | E OFICIAL: ADELINA PESTRIŢU a plecat definitiv de la Kanal D: ‘Colaborarea s-a încheiat de comun acord. Planurile de viitor nu mai coincid’. Mădălin Ionescu are deja O COLEGĂ NOUĂ

Distribuie

Mădălin Ionescu a încercat să motiveze într-un fel absența colegei sale: "Mă veți întreba de ce sunt singur. Culmea, nu vă pot răspunde". În mod ciudat, Adelina a apărut pe intro-ul emisiunii. Totodată, în cursul emisiunii, bruneta era extrem de activă pe Facebook.

Reacţia Adelinei Pestriţu, după plecarea de la Kanal D

Astăzi, Adelina a lămurit lucrurile prin intermediul unui comunicat şi a recunoscut că nu mai are nicio colaborare cu acest post TV.
‘Dragii mei, la inceputul fiecarui an, intamplator sau nu, conduita noastra profesionala intampina modificari.
In urma unei analize amanuntite pe o perioada lunga de timp si a dorintei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva in viata mea. Am hotarat ca este momentul unei astfel de schimbari pe plan profesional, lucru care s-a si intamplat.
Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a incheiat, dat fiind faptul ca planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasa, pe parcursul celor 6 ani, in care practic am evoluat impreuna si am avut extrem de multe de invatat. De-a lungul acestei colaborari am cunoscut oameni deosebiti cu care m-am inteles de minune si carora le ofer tot respectul meu.
Aceasta colaborare s-a incheiat de comun acord si vreau sa le multumesc celor din conducerea Kanal D, dar si echipei cu care am petrecut 12 ore/zi in redactie. Este momentul pentru o noua etapa in viata mea si pentru noi inceputuri. Sunt mandra ca am facut parte din acest trust timp de 6 ani si le doresc mult succes si pe viitor’, a scris Adelina.

Mădălin Ionescu are o nouă asistentă începând de astăzi

Începând din această seară, Mădălin Ionescu va avea o nouă colegă. Adelina Pestrițu a venit la pupitrul emisiunii „Wowbiz” în 2013, când a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

După ce și-a pierdut cățelușa într-un supermarket, acum și-a pierdut job-ul

Prima reacție a Adelinei Pestrițu după ce a fost eliminată din emisiune

Comentarii