MENIU CAUTĂ
21 Sep. 2017 12:00

EXCLUSIV/ Irina Pavlenco a cântat ”Florin, Florin” în loc de ”Alin, Alin”. „Îmi tremurau mâinile foarte rău!”

Distribuie

Artista a trecut printr-o experiență de neuitat, după ce a încercat să-și demonstreze talentele în bucătărie. Irina Pavlenco a cântat ”Alin, Alin” pentru jurați, a fost forțată să mănânce dintr-un tub de frișcă și și-a făcut curaj cu..un pahar de vin.

Cum se descurcă o blondă sexy, în bucătărie, mai ales atunci când trebuie să impresioneze? Iar unul dintre jurați e chiar Chef Scărlătescu?

Ei bine, Irina Pavlenco, solista hit-ului 'Alin, Alin', care se bucura de un mare succes în urmă cu ani buni, a găsit varianta să-i îmbuneze pe jurați. Pentru a-și ascunde emoțiile, s-a pus pe cântat..

'În timp ce găteam, cântam Alin, Alin, adaptat pentru… Chef Florin. Mai precis, versurile sunau așa: Tu, Florin, Florin, Florin/ Ne gătești așa divin/ La Chefi la Cuțite ne inspiri/ Ești băiatul cel mai fin', a povestit aceasta pentru Libertatea. Irina nu ascunde nici emoțiile prin care a trecut. 'Am ciocnit un pahar de vin pentru curaj. Și am pornit spre jurați. Parcă mergeam la tăiat. Nu am întâmpinat nicio problemă la masa de lucru, dar în schimb îmi tremurau mâinile foarte rău, din cauza emoțiilor', a mai povestit aceasta.

Forțată să mănânce dintr-un tub de frișcă

De dragul artei, a spectacolului, Irina a acceptat și să intre în jocul colegei sale din bucătărie, Raluca.

'Mie nu-mi place să mănânc frișcă. De data asta am făcut-o, și nu oricum. Raluca m-a pus să mănânc direct din tub', a mai spus Irina.

VIDEO EXCLUSIV/ Îi priește viața la Târgoviște, fără Julia! Bogdan Jianu e pregătit să devină tată!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii