Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Mama Zina a cerut să meargă la mare! ”Probabil vom trage o fugă până la Mamaia”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Mama Zina a cerut să meargă la mare! ”Probabil vom trage o fugă până la Mamaia”

Fosta creatoare de modă nu a renunțat la vacanțe, chiar dacă se află de ani buni într-un cămin de bătrâni. Mama Zina a cerut să meargă la mare, când va veni vara.

Își petrece bătrânețea, de ani de zile, într-un azil de lux din Ghermănești. Acolo unde fiul său a abandonat-o, iar fosta creatoare de modă și-a găsit o a doua familie.

Mai precis, directorul căminului, Ioan Cassian, o cunoștință mai veche de-a sa, are grijă ca acesteia să nu-i lipsească nimic. Mama Zina a cerut să meargă la mare, lucru care probabil va deveni posibil, în luna iunie.

”Poate vara asta, o să dăm fugă la mare. Ea își doreștea mult asta, vom sta două zile”, a declarat Cassian pentru Libertatea.

Până atunci, fosta creatoare își vede de obiceiurile sale mai vechi. Petrece mult timp afară, se plimbă prin grădina azilului. Iar când se apropie ora serialului preferat, pleacă în camera care o găzduiește de mult timp. Zina Dumitrescu nu a mai ieșit de ceva timp din azil. Ea obișnuia să mai meargă la diverse evenimente, evident cu acordul directorului căminului de bătrâni. Ieșiri la care s-a renunțat însă, în momentul în care acesteia i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția personalului de pe ambulanță. Altfel, Zina Dumitrescu a făcut 21 de avorturi de-a lungul vieții, mărturisire pe care a făcut-o, recent, într-un interviu.

Dana Săvuică o vizitează cel mai des

Deși are numeroși fini, Zina se pare că a fost uitată și de către aceștia. Așa cum a făcut și fiul său, nimeni din cei apropiați, nu prea o mai vizitează. Cele care însă își amintesc de ea sunt fostele modele, Dana Săvuică și Valentina Pelinel. În urmă cu câteva zile, prima dintre acestea a petrecut câteva ore cu fosta creatoare de modă. Altfel, mama Zina se simte bine pentru vârsta ei și nu are nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Elena Gheorghe nu reușește să-și programeze o vacanță. Complicata viață de artist… cu doi copii mici!

Close
Închide
  Close