Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV | Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai dichisit din ţară?

EXCLUSIV | Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai dichisit din ţară?

Reprezentaţii sexului tare şi (altădată) necioplit au picat şi ei în patima şlefuirii estetice, iar cei cu rang înalt în showbizul nostru nu fac excepţie, ci, dimpotrivă, performanţă în acest domeniu. Şi dacă Botezatu, Petrică Mîţu Stoian sau Trăistariu merg pe… clasic, apelând la injecţii pentru estomparea ridurilor şi alte intervenţii la nivelul feţei, Sînă şi Smiley revoluţionează paleta trucurilor de frumuseţe. Ale băieţilor.

De Petre Dobrescu,

Nu e leul, este Smiley după ce a folosit botox

Smiley s-a piţiponcit de dragul ineditului! Artistul şi-a făcut un tratament mai puţin obişnuit: şi-a pus botox în păr pentru a avea o frizură cât mai voluminoasă şi cu scopul de a-şi reconstitui firele de păr din interior câtre exterior. Solistul a rezolvat problema vizitelor la saloanele de hair styling pentru cel puţin 6 luni şi, după uscare, părul său nu mai necesită coafare. O corvoadă chiar şi pentru un băiat preocupat de frumuseţe ca el.

Adi Sînă, sus pe toc

Să fie cât de cât la înălţimea frumoasei sale soţii, măcar la evenimentele mondene, Adi Sînă şi-a comandat pantofi speciali. Semeţ instalat pe tocuri curajoase, trend de sezon, Sînă, pe care natura l-a vitregit de centimetrii vitali, se mişcă cu dezinvoltură cu călcâiele cocoţate pe calapodul înalt, scoţând astfel în evidenţă latura sa sensibilă pe care o dezvoltă, cea de artist.

Nu-şi mai ia «pungile» la concerte

Divorţul i-a priit şi lui Petrică Mîţu Stoian care, la 55 de ani, are pretenţii mari de la el. În mare secret, şi-a lăsat faţa pe mâna doctorului estetician. Intrat în rândul metrosexualilor purii, solistul de muzică populară şi-a scos, prin intervenţii chirurgicale, pungile de sub ochi şi aşa-zisele ridurile de expresie. El s-a operat anul trecut, iar pentru o vindecare mai rapidă, a cântat o perioadă cu ochelari de soare la ochi. Solistul, cunoscut drept unul ce dă mare atenţie înfăţişării sale, a divorţat de soţia sa, Carmen Mihaela, în urmă cu un an şi jumătate.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

Mai vopsit decât iubita

Adrian Enache se vopseşte mai des decât partenera lui! Artistul a încercat în ultimii zece ani întreaga paletă de culori potrivite bărbaţilor, dar a fost şi blond. Vedeta care nu suportă să vadă nici un fir de păr alb se căneşte des şi pentru că, în desele sale ieşi la miuţă, în calitate de căpitan al naţionalei fotbaliştilorartişti, îşi cam lasă vopseaua pe minge, când dă cu capul.

Orice împotriva îmbătrânirii

Meseria sa de guru vestimentar îl face pe Cătălin Botezatu să respecte anumite standarde. Pedichiură, manichiură, solar, frizerie pentru tăierea vârfurilor de păr, fitness şi masaj sunt ingrediente ale regimului său săptămânal, iar cremele de corp ori cele de faţă nu-i lipsesc din tratamentul zilnic în lupta acerbă cu îmbătrânirea. Ba mai mult, designerul îşi injectează ridurile, îşi oxigenează sângele şi recurge la orice terapie inovatoare care i-ar putea şterge câţiva ani de pe faţă.

Tragedia de la Timișoara. Ofițer ISU: 'Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intervenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!'
Recomandări

Tragedia de la Timișoara. Ofițer ISU: 'Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intervenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!'

Dependent de măşti şi de creme

Răzvan Fodor nu a ascuns faptul că îi place să fie cochet şi că acordă o mare atenţie tenului său acasă, dar şi la cabinet. Nu lipsesc din tratamentul său vizitele la pensat, manichiură şi epilat, iar o dată la două luni îşi face câte un tratament facial la cabinete de cosmetică. “Frecventez cabinetele de cosmetică, dar nu exagerat, pentru că am un ten destul de curat, deci nu trebuie să mă duc în fiecare săptămână, ci o dată pe lună. În rest, mă îngrijesc acasă. O dată pe săptămână îmi fac o mască de argilă şi folosesc sistematic diverse creme de zi şi de noapte”, ne lămurea Răzvan cu ceva vreme în urmă. Masajul de relaxare şi întreţinere ocupă şi el un loc important în programul cântăreţului devenit vedetă de televiziune.

Regele neîncoronat al piţiponcilor

Mihai Trăistariu ar putea deveni în curând regele neîncoronat al divelor de… sex masculin. În ultimii ani, preocupările pentru înfrumuseţare par să le fi depăşit pe cele pentru activitatea concertistică, iar fotografiile pe care solistul şi le postează pe siteul de socializare îi trădează pasiunea mistuitoare pentru propria imagine. Pozele cu el dezbrăcat, purtând doar bikini, atitudini sexy, cu zâmbet cuceritor, studiat, par să-l ducă pe Trăistariu în topul bărbaţilor îndrăgostiţi de oglindă. În ultimii ani, cântăreţul a suportat cu stoicism patru operaţii de implant de păr, iar acum intenţionează să scape de riduri cu ajutorul injecţiilor cu acid hialuronic. Recunoaşte că a citit deja mult despre liftinguri, aşa că i-ar putea face uşor concurenţă Mihaelei Rădulescu la capitolul informaţii despre eliminarea semnelor cutanate de bătrâneţe. A început să frecventeze sala de fitness, iar rezultatele le-a prezentat publicului larg pe site-ul de socializare.

Close
Închide
  Close